Nadia a fost felicitată de naşul Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venirea pe lume a primului copil al Nadiei Comăneci reprezintă pentru fosta stea a gimnasticii mondiale un moment cel puţin la fel de important ca medaliile de aur pe care le-a câştigat în

Venirea pe lume a primului copil al Nadiei Comăneci reprezintă pentru fosta stea a gimnasticii mondiale un moment cel puţin la fel de important ca medaliile de aur pe care le-a câştigat în întreaga sa carieră. Printre primii care au ţinut să o felicite s-au numărat premierul Călin Popescu Tăriceanu şi Adrian Năstase, naşul de cununie al marii campioane.
Nadia a născut prin cezariană, la o clinică din Oklahoma City, fiind asistată de şase medici. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, cu trei săptămâni mai devreme decât era aşteptat. Micuţul Paul Dylan a avut la naştere 2,1 kilograme şi 43 de centimetri, este perfect sănătos, iar specialiştii i-au acordat din start nota 10, aşa cum mama sa obişnuia să primească din partea arbitrilor, pe vremea când era sportivă. "Am trecut prin momente extraordinare în viaţă, dar acesta este unic. Este un pic cam micuţ, dar este cu adevărat drăguţ. Aşa cum spune Bart, este un miracol de la care nu îţi poţi lua ochii", a mărturisit Nadia, care a spus că printre cei care au ţinut să o felicite s-a numărat şi primul-ministru al României, Călin Popescu Tăriceanu.
Soţul Nadiei, Bart Conner, şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a-şi exprima sentimentele. "Am trăit un fel de amestec de bucurie şi teamă. Totul este minunat. Probabil că vom mai sta câteva zile în spital, după care mergem acasă. Băiatul este sănătos şi puternic, deja i s-au conturat deltoizii şi bicepşii, iar mama se simte excelent", a spus fostul dublu campion olimpic la gimnastică.
Nadia (44 de ani) şi Bart (48 de ani) s-au căsătorit pe 27 aprilie 1996, la Bucureşti, fiind cununaţi de soţii Dana şi Adrian Năstase, naşii fiind printre primele persoane cu care proaspeţii părinţi au vorbit la telefon după fericitul eveniment. Cei doi foşti campioni trăiesc la Oklahoma, unde conduc un club de gimnastică. Naşterea lui Paul Dylan, care va fi botezat de Paul Ziert, managerul Nadiei şi al lui Bart, şi de Anastasia Soare, una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene de la Hollywood, reprezintă un eveniment care nu putea lăsa indiferentă presa americană. Revista People Magazine şi-a asigurat din timp exclusivitatea publicării primelor fotografii ale cuplului, pentru o sumă cu adevărat impresionantă: un milion de dolari!

Dylan Paul are şanse să ajungă gimnast
Adrian Năstase, naşul Nadiei şi al lui Bart, era fericit pentru evenimentul care a schimbat viaţa finilor săi. El a aflat chiar de la marea gimnastă că aceasta va naşte sâmbătă. "Ne-a trimis un mesaj înainte de naştere, apoi am vorbit la telefon la doar o oră după ce Dylan Paul a venit pe lume. Din vocea ei mi-am dat seama că se simte foarte bine. Mi-a povestit şi că Bart avea lacrimi în ochi de bucurie, pentru că şi-a dorit foarte mult acest copil. Este extraordinar pentru ei, ca familie. Abia aşteptăm să-i revedem. Nu ştiu când se va întâmpla asta, pentru că distanţa până în America este foarte mare. Sper să ajungem măcar la botez. Dacă va moşteni genele părinţilor săi, nu ar fi exclus ca micuţul să ajungă şi el un mare gimnast", a declarat, pentru Adevărul, deputatul Adrian Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite