Nadia va comenta Jocurile Olimpice pentru mexicani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima gimnastă care a reuşit să primească nota 10, Nadia Comăneci, a declarat pentru France Press că va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Beijing în calitate de comentator. "Mă

Prima gimnastă care a reuşit să primească nota 10, Nadia Comăneci, a declarat pentru France Press că va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Beijing în calitate de comentator.

"Mă voi duce în China şi voi comenta pentru Televisa, un post de televiziune mexican", a precizat fosta mare campioană.

Nadia Comăneci a mai făcut referire şi la show-ul american "Apprentice: Celebrities", de unde a fost exclusă cu cuvintele "Te ador, dar trebuie să pleci!". "Nu era un spectacol pentru mine. Trebuia să fiu o femeie rea, or eu nu pot fi aşa", a comentat Nadia, care a mai adăugat că urmăreşte competiţiile din gimnastică.

"Titlul pe echipe se va juca între Statele Unite, Rusia, România şi China. Pentru ca româncele să câştige medalile de aur au nevoie de o zi norocoasă", este de părere cea care a dominat gimnastica mondială la Montreal, în 1976.

Nadia Comăneci a spus că era, în acea vreme, o sportivă de top: "Cu toată modestia, pe vremea aceea eram atât de deasupra lotului încât şi dacă aş fi căzut aş fi putut să înving. În prezent sunt multe gimnaste de valoare şi de un nivel foarte bun".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite