Nadia si Ilie Nastase au stralucit la premiile Laureus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni noapte, la Estoril, a avut loc decernarea premiilor sportive Laureus pentru anul 2004. Printre vedetele prezente la festivitate, asemuita de multi cu cea a decernarii premiilor Oscar, datorita

Luni noapte, la Estoril, a avut loc decernarea premiilor sportive Laureus pentru anul 2004. Printre vedetele prezente la festivitate, asemuita de multi cu cea a decernarii premiilor Oscar, datorita fastului si tinutelor de gala, s-au aflat si Nadia Comaneci si Ilie Nastase. Singurii romani dintre cei patruzeci de membri ai fundatiei, foste mari glorii ale sportului mondial, Nadia si Ilie au venit insotiti de sotii lor, Burt Conner, respectiv Amalia Nastase. Nadia a impresionat prin tinuta, rochia ei de un galben pal fiind asemanatoare cu a altei vedete prezente in Cazinoul din Estoril, Victoria Beckham. Recunoscut pentru extravagantele sale vestimentare, Nastase a purtat de data aceasta frac si papion. Cele mai importante trofee au fost primite de jucatorul de tenis Roger Federer, desemnat sportivul anului 2004, atleta Kelly Holmes, sportiva anului, si nationala de fotbal a Greciei, desemnata echipa anului 2004.
Zanardi, emotia serii
Decernarea premiului Laureus pentru cea mai spectaculoasa revenire din 2004 a prilejuit un moment foarte emotionant. Trofeul i-a fost inmanat italianului Alessandro Zanardi, fostul pilot de Formula 1 care in 2001 si-a pierdut ambele picioare in urma unui grav accident la o cursa de carturi din Germania. In octombrie 2003, purtand proteze, el a revenit la curse, iar anul trecut a concurat intregul sezon in Campionatul European de Turisme, unde se ating deseori viteze de peste 240 kilometri pe ora.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite