Nadal nu mai poate juca partida de binefacere contra lui Djokovici de pe Bernabeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafa Nadal nu va putea susţine partida umanitară contra lui Novak Djokovici, de pe stadionul Santiago Bernabeu. O leziune la tendonul rotulian l-a obligat să ia o pauză de două săptămâni pentru a nu-şi agrava problemele la genunchi înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra.

"Voi combina recuperarea cu o mini-vacanţă şi mă voi întoarce la antrenamente în 15 zile", s-a scuzat tenismanul, potrivit Marca.

După ce a mers la Vitoria, în Ţara Bascilor, pentru a se trata de tendinită, a decis că era mai bine să se oprească. "Îi cer scuze lui Novak Djokovici, care a acceptat dezinteresat să participe la acest eveniment", a adăugat Rafa.

Însuşi site-ul lui Real Madrid, a cărui fundaţie a impulsionat evenimentul, a confirmat ştirea şi a divulgat primele explicaţii ale lui Nadal. "Vreau să cer scuze tuturor, în special fanilor care şi-au cumpărat deja bilete pentru o cauză atât de nobilă", s-a lamentat Rafa. La rândul său, Enrique Sanchez - vicepreşedintele executiv al Fundaţiei Real Madrid - a deplâns suspendarea evenimentului, dorindu-i însă "recuperare rapidă" lui Rafa Nadal.

Citește aici articolul interal adevarul.es

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite