Nadal a părăsit Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de Mare Slam şi-a stabilit ieri semifinalele, atât la masculin, cât şi la feminin Roger Federer - Andy Roddick, Tommy Haas - Fernando Gonzalez sunt partidele care se vor desfăşura,

Turneul de Mare Slam şi-a stabilit ieri semifinalele, atât la masculin, cât şi la feminin

Roger Federer - Andy Roddick, Tommy Haas - Fernando Gonzalez sunt partidele care se vor desfăşura, începând de astăzi, în semifinalele competiţiei masculine ale turneului de Grand Slam de la Australian Open. La feminin, Maria Şarapova o va întâlni pe Kim Clijsters, în timp ce Serena Williams va juca cu Nicole Vaidisova.

Cel de-al doilea favorit al turneului de la Australian Open, Rafael Nadal, a fost eliminat, în sferturile de finală, de către chilianul Fernando Gonzalez, scor 2-6, 4-6, 3-6. Partida a durat 125 de minute, perioadă în care Gonzalez a înregistrat 89 de puncte câştigătoare, în timp ce Nadal a reuşit 73. În ciuda eliminării, spaniolul a înregistrat în 2007, la Australian Open, cel mai bun rezultat al său la acest turneu, până acum nereuşind să treacă de cel de-al patrulea tur. În ceea ce-l priveşte pe Gonzalez, acesta a devenit primul chilian care a ajuns în semifinalele unui turneu de Grand Slam după o pauză de nouă ani, ultimul performer fiind Marcelo Rios, la Melbourne. "Nu cred că am jucat un tenis mai bun decât la acest turneu. Îmi place în Australia, pentru că joc un tenis de calitate", a spus Gonzalez, după calificarea în semifinale.

Luncanu a pierdut în optimi

Jucătorul român de tenis Petru-Alexandru Luncanu, cap de serie numărul 4, a fost eliminat în optimile de finală ale probei de simplu juniori de la Australian Open. Luncanu a fost învins, cu scorul de 7-6, 6-4, de australianul John-Patrick Smith. În proba de dublu junioare, perechea Andreea Văideanu/Erika Zanchetta (România/Italia) a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-2, cuplul Chelsey Gullickson/Valeria Pulido Velasco (SUA/Mexic) şi va juca, în semifinale, cu perechea Julia Cohen/Urszula Radwanska (SUA/Polonia), cap de serie numărul unu.

Un japonez făcea poze la toaletă

Poliţia din Melbourne a arestat un student japonez de 34 de ani pentru faptul că a făcut fotografii mai multor femei în baia unui hotel de lângă Melbourne Park. Mai mult, japonezul obişnuia să facă fotografii sub fustele fetelor care urmăreau meciurile de la Australian Open. Acesta este al treilea bărbat arestat pentru faptul că se uita sub fustele femeilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite