Nadal, îngenuncheat de un conaţional!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul doi mondial a pus înfrângerea de la US Open, contra lui Ferrer (al 20-lea favorit al turneului), pe seama problemelor de sănătate La finalul jocului, Nadal a pus înfrângerea pe

Numărul doi mondial a pus înfrângerea de la US Open, contra lui Ferrer (al 20-lea favorit al turneului), pe seama problemelor de sănătate

La finalul jocului, Nadal a pus înfrângerea pe seama problemelor fizice, din acest motiv el fiind foarte aproape de a nu mai participa la competiţia americană.

"Ferrer este un jucător foarte bun, care a făcut un sezon foarte bun. Este între cei mai buni jucători din lume. Am vorbit foarte mult de problemele fizice pe care le-am avut în această săptămână. Nu m-am pregătit cum trebuie în ultimele zile, din cauza durerilor la genunchi", a declarat învinsul.

Chiar şi câştigătorul a admis că şansa lui a constat în probleme medicale pe care le-a avut Nadal: "Am avut puţină şansă cu problemele fizice pe care le-a avut Rafa. Dar sunt mulţumit pentru că am jucat foarte bine. Totul a fost perfect", a precizat Ferrer, care la ediţia din acest an a turneului de la Flushing Meadows a ajuns, în premieră, în sferturile de finală.

Henin, mai bună decât Serena Williams

În cel mai interesant sfert de finală din competiţia feminină, belgianca Justine Henin a trecut în două seturi de Serena Williams, scor 7-6, 6-1. "A jucat mai bine. Dar cred că ea a reuşit mai multe lovituri norocoase, în timp ce eu am greşit mai mult. În plus, Justine a fost mai agresivă şi a lovit foarte tare, iar eu nu am găsit antidot pentru acest joc,", a precizat americanca, ea impunându-se la US Open în 1999 şi 2002.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite