Nadal, hatrick la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolul Rafael Nadal a câştigat pentru a treia oară consecutiv titlul la Roland Garros, după ce l-a învins, în finală, pe Roger Federer, scor 6-3, 4-6, 6-3, 6-4. Astfel, Nadal (foto)

Spaniolul Rafael Nadal a câştigat pentru a treia oară consecutiv titlul la Roland Garros, după ce l-a învins, în finală, pe Roger Federer, scor 6-3, 4-6, 6-3, 6-4.

Astfel, Nadal (foto) a egalat performanţa lui Borg, de trei succese consecutive, performanţă ce datează din anul 1980 şi a ajuns la cota 21 de victorii consecutive pe zgura franceză. Ibericul s-a aflat tot timpul la conducerea jocului şi a profitat din plin de cele 60 de greşeli neforţate ale elveţianului, care se află la a doua finală consecutivă pierdută la Roland Garros în faţa lui Nadal. "Sunt foarte fericit că am câştigat al treilea titlu din trei participări. Federer a demonstrat că este un mare campion. Primul set a fost foarte important şi mă bucur că l-am câştigat eu, pentru că apoi presiunea s-a mutat la Roger. Dar, în ciuda succesului, mai am de muncit, pentru că vreau să devin mai bun", a declarat Nadal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite