NDoye: "Trebuie să ne gândim la campionat" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui NDoye despre campionat, declaraţiile lui Borcea despre Alexandru Tudor sau dezamăgirea acţionarului de la Dinamo. Printre alte subiecte, Traore a marcat golul decisiv al partidei de la Cluj, iar Marin Barbu este de părere că suspendarea lui Gigi Becali este una corectă.

NDoye: "Trebuie să ne gândim la campionat". Dinamo a fost eliminată din Cupă, Borcea şi Prunea au dat vina pe arbitraj, dar NDoye spune că singura vină aparţine jucătorilor. "Am avut multe ocazii, dar nu le-am concretizat". "Am avut multe ocazii, dar nu am dat gol. Asta e situaţia, asta e viaţa de fotbalist. Mâine va fi alta zi şi trebuie să ne gândim la campionat. Am avut multe ocazii, dar nu le-am concretizat", a declarat NDoye la finalul meciului, citat de ProSport.

Borcea l-a făcut praf pe Alexandru Tudor: "Un bufon labil psihic!".
Borcea l-a lovit aseară fără menajamente pe arbitrul Tudor, cerându-i retragerea. Faptul că Alexandru Tudor le-a refuzat "câinilor" un penalty clar, în urma faultului lui Alcantara asupra lui Adrian Cristea (60), l-a înnebunit pe Cristi Borcea. Imediat după fluierul final al bucureşteanului, preşedintele executiv al lui Dinamo a cerut eliminarea din arbitraj a celui poreclit "Brad Pitt": "Am pierdut titlul din cauza arbitrilor, acum am pierdut şi Cupa. Ce să mai crească Tudor? Toată lumea vede, nimeni nu ia măsuri", scrie Gazeta Sporturilor.

Turcu: "Dinamo, în loc să aducă jucători, a adus conducători". Acţionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, e dezamăgit de arbitrajul lui Tudor din partida pierdută de alb-roşii cu CFR Cluj. În acelaşi timp, Turcu e de părere că de vină pentru înfrângerea "câinilor" a fost şi managemenul defectuos al şefilor din "Ştefan cel Mare", anunţă GSP TV.

"Invenţia" care a dus CFR-ul în finala Cupei. Traore a marcat golul decisiv al partidei de la Cluj printr-o execuţie spectaculoasă. Ivorianul a marcat în minutul 77 golul care îi asigură CFR-ului prezenţa în ultima fază a competiţiei, dupa ce a reluat în stil de mare atacant o centrare venita de la Culio, potrivit Sport.ro.

Marin Barbu: "Suspendarea lui Becali e drastică, dar corectă". Fosta glorie a echipei Steaua Bucureşti, Marin Barbu, este de părere că suspendarea de şase luni a finanţatorului "roş-albaştrilor", Gigi Becali, este una corectă, cu toate că este drastică. Ex-fotbalistul a declarat pentru Sport Total FM că astfel de pedepse sunt necesare, pentru ca, în caz contrar, oricine ar putea să lanseze tot felul de atacuri, iar fotbalul românesc ar avea de suferit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite