"N-am soluţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Mircea Rednic spune că nu ştie cum să gestioneze insuccesele Rapidului. Începutul de an a fost nefast pentru Rapid, care a ratat practic ambele obiective stabilite, campionatul şi Cupa

>> Mircea Rednic spune că nu ştie cum să gestioneze insuccesele Rapidului.

Începutul de an a fost nefast pentru Rapid, care a ratat practic ambele obiective stabilite, campionatul şi Cupa României. În mare parte, acest debut foarte slab este cauzat de conflictul dintre jucători şi Mircea Rednic.

Întâi au fost eliminaţi din lot Măldărăşanu şi Buga. Apoi a venit înfrângerea din Giuleşti, din faţa celor de la U Cluj, care a scos practic echipa din lupta pentru titlu. Imediat după joc, Burdujan explodează şi îl acuză pe tehnician că ia comisioane pentru a introduce pe teren jucătorii străini.

Miercuri seara a venit şi eliminarea din Cupă, după un joc în care fotbaliştii "Puriului" au lăsat impresia că nu s-au omorât cu firea. "S-a creat artificial acest scandal. Eu nu sunt impresar. Pe Burdujan o să-l dau în judecată pentru calomnie.

Toţi jucătorii daţi afară au avut probleme. Burdujan nu a acceptat oferta clubului, Buga a spus că i s-a pus un an în plus la contract, iar postul lui Măldărăşanu era foarte bine acoperit", a încercat Mircea Rednic să explice scandalul la "Fanatik Show".

Până una alta, patronul George Copos merge în continuare pe mâna lui Mircea Rednic. "Avem probleme mari şi, din nefericire, n-am soluţii. De 16 ani n-am văzut echipa jucând aşa de slab. Cred în Mircea Rednic, pentru că el ne-a dus pe locul doi în tur, dar din păcate în iarnă s-a întâmplat ceva", a spus patronul, la finalul jocului cu Urziceni. Oricum, după meciul din Cupă, el i-a băgat în şedinţă pe jucători şi antrenori până spre dimineaţă, încercând astfel să medieze conflictul între cele două părţi.

Nimeni nu vrea să fie căpitan Partida cu Urziceniul a oferit un moment unic în fotbalul românesc. Niciun jucător rapidist nu a dorit banderola de căpitan, aceasta rămânând pe teren aproape 25 de minute. După accidentarea lui Maftei, care a şi fost înlocuit, banderola a juns la Pancu, dar şi acesta a fost schimbat, în minutul 67. La ieşirea de pe teren, el i-a înmânat-o lui Marius Constantin, care nu a vrut nici în ruptul capului banderola şi i-a pasat-o lui Emil Dică.

Nici mijlocaşul nu a dorit-o şi i-a aruncat-o lui Dani Coman. Dar portarul nu a pus-o pe braţ, ci a lăsat-o undeva, în iarbă, până la finalul jocului. "E ruşinos ce s-a întâmplat cu banderola. Este o onoare să o porţi. Înseamnă că cei care nu au acceptat-o nu ţin la acest club. Jucătorii se gândesc mai mult la bani", a afirmat Mircea Rednic.

Fără bucureştene după 14 ani În sezonul 1993/1994 au fost ultimele semifinale care au rămas fără echipe din Bucureşti. Rapid a fost eliminată chiar în "16"-imi în faţa divizionarei C, ARO Câmpulung, Steaua a căzut în "optimi" în faţa lui FC Argeş, iar Dinamo în "sferturi" în faţa aceleiaşi divizionare B pe-atunci, FC Argeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite