"N-am emoţii pentru Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul îşi acuză fostul club că recurge la jocuri de culise pentru a câştiga campionatul Invitat la emisiunea "Fanatik" de luni seară, la Telesport, Ganea a sugerat că Dinamo are

Fotbalistul îşi acuză fostul club că recurge la jocuri de culise pentru a câştiga campionatul

Invitat la emisiunea "Fanatik" de luni seară, la Telesport, Ganea a sugerat că Dinamo are titlul asigurat prin metode neortodoxe. Apoi a atacat în valuri: Borcea, Copos, Chivorchian şi Mititelu. Toţi au intrat, rând pe rând, în gura fotbalistului.

Dar, înainte de toate, acesta a ţinut să precizeze faptul că nu este iscoada lui George Copos şi că îl respectă pe Răzvan Lucescu. "Nu sunt omul lui Copos, aşa cum a scris presa. De asemenea, nu sunt nici un bătăuş. Nu am bătut pe nimeni, pe la echipele pe unde am activat ca jucător", a menţionat atacantul, care s-a referit şi la relaţia cu antrenorul echipei Rapid. "Mircea Rednic este mai experimentat decât Răzvan Lucescu, pentru că a început mai repede antrenoratul, dar şi pentru că are rezultate mai bune, în timp ce Răzvan nu se poate lăuda cu aşa ceva, cel puţin deocamdată. El nu trebuie să se supere că nu are experienţă. Îl respect pe Răzvan şi fac ce-mi ordonă el", a reacţionat Ganea.

Ca şi antrenorul său, Ganea a afirmat că returul campionatului nu se va juca corect. "Încă mai sunt lucruri comuniste şi manevre de tot felul. Uitaţi-vă la Jiul. Cum s-a apropiat meciul cu Dinamo, lui Simota i s-a pus sechestru pe avere şi au apărut multe controale pe la acel club. Dar şi anul trecut se ştia cine va fi campioană. N-am emoţii. Se ştia că Steaua va lua titlul. Nici nu ştiu de ce Rapid s-a mai prezentat la Petroşani… Şi, acum, Dinamo va lua campionatul, mai mult ca sigur, chiar dacă primele etape vor fi importante. Dar cum nu am emoţii la Dinamo-Jiul, nu o să am nici la celelalte meciuri ale "câinilor". Steaua are echipă foarte puternică şi nu se pretează la aşa ceva", a acuzat "Ganezul".

Rapid are o situaţie foarte bună, adică în clasament se află la 16 puncte în spatele lui Dinamo şi probabil cei de acolo îşi construiesc o stare de spirit care să justifice eventualul insucces la final
Nicolae Badea,
preşedinte Dinamo

Cristi Borcea

M-am luat de el după ce acesta m-a atacat prima dată. Deocamdată nu ştim dacă Borcea dă bani la Dinamo, nu mi-a arătat asta. El doar împrumută.

George Copos

Şefii sunt moi, nu au forţă să se bată. Nu acceptam varianta Craiova. Mă gândeam la mai multe variante. Fac pariu că Gigi Becali nu ar fi acceptat să i se bage pe gât un oraş anume.

Gh. Chivorchian

Şi-a bătut joc de Dumitru Sechelariu şi de FCM Bacău. Pe el îl interesează doar banii, şi nu performanţa, aşa cum a făcut Rapid în România.

Adrian Mititelu

Cine este el şi ce a făcut în fotbal? Vorbeşte să nu adoarmă. Am făcut multe pentru ţara asta şi nu vreau ca Mititelu să se lege de mine şi de Rapid. Să-şi aducă un grătar, că vin eu cu muştarul. Să-şi vadă de oltenii lui!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite