Mutu a dat gol după două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român a marcat golul prin care Cesena a câştigat un punct în deplasarea de la Genoa, ajungând la cota 8 în clasamentul golgheterilor.

Fotbalistul de 33 de ani a reuşit să marcheze miercuri seară golul care i-a adus Cesenei un punct în deplasarea de la Genoa.  „Briliantul", care a fost integralist, a înscris printr-o execuţie din marginea careului, în minutul 76. A fost golul cu numărul 8 reuşit de Mutu în acest sezon de Serie A, în cele 25 de partide în care a fost utilizat.

Totuşi, echipa internaţionalului român va retrograda mai mult ca sigur la finele sezonului, aşa că Mutu va pleca în altă parte. Printre echipele care s-au arătat interesate de serviciile sale se numără brazilienii de la Vasco da Gama şi canadienii de la Impact de Montréal, echipă ce evoluează în Major League Soccer, campionatul de fotbal al Statelor Unite. Aici, el ar putea face cuplu în atac cu un alt fost jucător din Serie A, Bernardo Corradi (36 de ani), care s-a transferat în acest an de la Udinese la Montréal. „Dacă ar exista posibilitatea, l-am lua pe Mutu, e un jucător care nu mai are nevoie de nicio prezentare", a declarat şi preşedintele lui Vasco da Gama, Roberto Dinamite.

"Pentru naţională nu ar fi bine ca Mutu să plece pe un alt continent. ''
Victor Piţurcă selecţioner România

info
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite