Mutu, în vogă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) l-a propus pe Adrian Mutu pentru titlul de cel mai popular fotbalist al anului 2007. Autor al unui nou gol pentru

Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) l-a propus pe Adrian Mutu pentru titlul de cel mai popular fotbalist al anului 2007.

Autor al unui nou gol pentru Fiorentina în acest weekend cu Siena (3-0), Adrian Mutu se numără printre cei 55 de fotbalişti care candidează la premiul IFFHS.

Deşi a fost omis în mod curios de France Football de pe lista candidaţilor la Balonul de Aur, Mutu s-ar putea alege cu alt premiu individual pentru evoluţiile din anul 2007. Alături de vedete ca Beckham, Kaka, Henry, Ronaldinho sau Totti, Mutu candidează la premiul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Cel mai popular fotbalist al anului 2007 va fi ales de vizitatorii site-ului IFFHS până la 3 ianuarie 2008. Mutu a marcat pentru Fiorentina în primul meci de la revenirea de la naţionala României. Decarul echipei "viola" a reuşit un gol duminică, în derby-ul toscan cu Siena, scor 3-0. Fiorentina a deschis scorul în partida cu Siena prin Pazzini, în minutul 15, iar Adrian Mutu a înscris în minutul 31, fiind la cea de a şasea reuşită din acest sezon. Ultimul gol al gazdelor a fost reuşit de către Vieri (71). Paul Codrea a fost rezervă la Siena şi a fost introdus pe teren în minutul 62. Graţie acestui rezultat, Fiorentina ocupă locul trei în Serie A.

Mutu a fost cel mai bun jucător al Fiorentinei duminică după-amiază

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite