Mutu a văzut roşu în faţa ochilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea amicalului cu Turcia, atacantul a primit două galbene în amicalul Athletic Bilbao-Fiorentina (3-0) Miercuri, de la ora 21,00, în direct la TVR 1, România va juca un meci amical cu

Înaintea amicalului cu Turcia, atacantul a primit două galbene în amicalul Athletic Bilbao-Fiorentina (3-0)

Miercuri, de la ora 21,00, în direct la TVR 1, România va juca un meci amical cu Turcia, joc care ar trebui să-i pregătească pe elevii lui Victor Piţurcă pentru dificilul joc din Belarus, din 8 septembrie.

Pentru întâlnirea de miercuri, "Piţi" a chemat şapte "stranieri": Contra, Chivu, Raţ, Codrea, Fl. Petre, Marica şi Mutu. Dintre aceştia, cei mai grăbiţi au fost Marica şi Mutu, care au sosit în ţară ieri. În altă ordine de idei, Adrian Mutu a fost eliminat în minutul 45 al partidei amicale Athletic Bilbao-Fiorentina 3-0, joc disputat sâmbătă seară.

Bascii au deschis scorul în minutul 39 prin Aduriz, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Formaţia viola a rămas în zece oameni în minutul 43, când Potenza a văzut roşu direct, pentru ca două minute mai târziu Mutu să primească şi el al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu. După pauză, Athletic a mai punctat de două ori prin  Llorente (51) şi Gabilondo (85). Chiar şi aşa, Mutu a fost apreciat de ziarul spaniol "Marca", drept cel "mai activ jucător al echipei sale".

Săndoi se teme de englezi

Naţionala de tineret, condusă de Emil Săndoi, va disputa şi ea un meci amical, dar contra Angliei, mâine, de la ora 21,45, partida urmând să fi transmisă de către sport.ro. Cu această ocazie, selecţionerul a declarat, ieri, că doreşte ca formaţia tricoloră să-şi menţină şirul partidelor fără înfrângere, ajuns la şase, şi după amicalul cu Anglia. "Vom avea o partidă destul de dificilă, contra unui adversar redutabil care la ultimul Campionat European a reuşit o calificare în semifinale şi a pierdut calificarea în finală după o interminabilă serie de lovituri de la 11 metri.

Avem un lot valoros, care poate să obţină un rezultat bun în acest test", a spus Emil Săndoi, care se confruntă cu multe probleme de lot pentru acest meci. Ninu, Chiacu şi Simion suspendaţi, iar Scarlatache, Sârghi şi Patriche acuză unele probleme de sănătate.

Tot ieri s-a reunit, la Hotelul "Floreta de Aur", din Bucureşti, şi lotul "Under 21", antrenat de Florin Constantinovici şi Cristian Dulca. Micuţii tricolori vor disputa miercuri seară la Bratislava un amical cu selecţionata similară a Sloveniei. La această întâlnire va fi prezent şi Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret, care va ajunge acolo direct din Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite