Mutu umflă Roma la Bursă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interesul pentru fotbalistul român a crescut acţiunile clubului, brusc, cu 22,27% Oficialii Fiorentinei au recunoscut că Adrian Mutu e nemulţumit de oferta salarială, inferioară celei de

Interesul pentru fotbalistul român a crescut acţiunile clubului, brusc, cu 22,27%

Oficialii Fiorentinei au recunoscut că Adrian Mutu e nemulţumit de oferta salarială, inferioară celei de la AS Roma, care oferă şi 20 de milioane de euro pe jucător.

"Mutu soseşte 99,9%", a titrat ieri cotidianul de casă al clubului AS Roma, "Il Romanista". După o aparentă împăcare între Adrian Mutu şi Fiorentina, românul pare decis să părăsească echipa antrenată de Cesare Prandelli.

Întrebat recent dacă va rămâne la Fiorentina, Mutu a declarat sec: "Întrebaţi-l pe Corvino (n.r. - directorul sportiv al clubului toscan)", lăsând de înţeles că relaţiile cu gruparea "viola" sunt din ce în ce mai reci. Pe acest fond, publicaţia "Il Romanista" dă ca sigură sosirea lui Mutu la AS Roma.

"Negocierile dintre cele două cluburi se pot încheia în cursul zilei de astăzi (n.r. - ieri), chiar dacă Mutu spunea acum câteva zile că şansele de a pleca de la Fiorentina sunt de 0,1 la sută. Roma îi oferă un salariu net de 3,2 milioane de euro, iar gruparea din Florenţa pare decisă să-l vândă", scriu italienii.

Debut cu Steaua?

Tot "Il Romanista" susţine că afacerea s-ar putea rezolva rapid, astfel încât Mutu să poată debuta în această sâmbătă în tricoul Romei chiar în Ghencea, la meciul de prezentare al Stelei. Un alt cotidian italian, "Il Tempo", susţine că Mutu a fost convins să vină la Roma chiar de căpitanul Francesco Totti, care "l-a sunat zilnic".

A înnebunit Bursa!

După ce Roma a anunţat oferta pentru Mutu, titlurile clubului italian au fost suspendate de la tranzacţionare pe Bursa din Milano în şedinţa de miercuri, din cauza aprecierii excesive. Acţiunile s-au apreciat cu 22,27%, până la 0,98 euro/acţiune.

Volumul schimburilor a fost de două ori mai mare decât media zilnică a ultimelor 30 de zile. După revenirea la tranzacţionare, titlurile clubului roman au închis la 0,97 euro/acţiune, în creştere cu 21,02% faţă de preţul de referinţă. La preţul de închidere, clubul AS Roma are o valoare de piaţă de 106,4 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite