Mutu stă o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român va pierde opt meciuri, dar selecţionerul Victor Piţurcă speră ca fotbalistul să fie apt la amicalul cu Rusia de pe 26 martie Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, va

Internaţionalul român va pierde opt meciuri, dar selecţionerul Victor Piţurcă speră ca fotbalistul să fie apt la amicalul cu Rusia de pe 26 martie

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, va fi indisponibil cel puţin patru săptămâni după accidentarea suferită la genunchi în partida cu AS Roma. Ieri, fotbalistul a fost supus unei rezonanţe magnetice, iar site-ul oficial al grupării toscane a anunţat că Mutu a suferit o leziune de gradul doi la ligamentele încrucişate.

Internaţionalul român, care a părut foarte afectat de accidentare la finalul partidei, va lipsi patru săptămâni de la antrenamentele normale. Astfel, Mutu are doar şanse teoretice să joace în partida amicală dintre România şi Rusia de pe 26 martie.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, s-a interesat de starea lui Adrian Mutu. Piciorul în cauză va fi imobilizat de o atelă pentru trei săptămâni, urmând ca în paralel să se efectueze şi procesul de recuperare.

Ratează dubla cu Everton în UEFA

După această etapă, "Briliantul" îşi va putea relua antrenamentele şi va fi apt de joc după încă 7-10 zile.

Atacantul va pierde ambele partide pe care Fiorentina le va disputa contra formaţiei engleze Everton din optimile de finală ale Cupei UEFA. În Serie A, accidentarea românului poate compromite şansele "violeţilor" de a prinde un loc de Liga Campionilor. Mutu va lipsi la şase meciuri, printre care şi cel contra lui Juventus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite