Mutu îi cere scuze antrenorului pentru suspendarea de două etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu, atacantul român al Fiorentinei, spune că regretă incidentul în urma căruia a fost suspendat două etape şi a afirmat că şi-a cerut scuze colegilor şi antrenorului pentru că

Adrian Mutu, atacantul român al Fiorentinei, spune că regretă incidentul în urma căruia a fost suspendat două etape şi a afirmat că şi-a cerut scuze colegilor şi antrenorului pentru că nu îi poate ajuta în ultimele meciuri din Serie A, relatează ediţia online a site-ului echipei Fiorentina.

"Îmi pare rău, chiar îmi pare rău. Le cer scuze tuturor, colegilor şi antrenorului", a declarat Adrian Mutu, care este cu moralul la pamânt.

Astazi, Mutu va discuta cu antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, pentru a decide ce va face în continuare, din moment ce nu va putea evolua în ultimele două etape din Serie A. Fiorentina a anunţat că nu va face apel la suspendarea primită de jucătorul român.

Adrian Mutu a fost suspendat pentru două etape şi amendat cu suma de 10.000 de euro după ce a fost eliminat în partida cu Cagliari, care s-a desfăşurat duminică. Meciul s-a încheiat cu eşecul Fiorentinei cu scorul de 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite