Mutu scuipă unde a pupat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a scandat alături de fanii Fiorentinei împotriva echipei AS Roma, la care zilele trecute voia să se transfere Adrian Mutu a rămas la gruparea din Florenţa şi s-a împăcat şi

Atacantul a scandat alături de fanii Fiorentinei împotriva echipei AS Roma, la care zilele trecute voia să se transfere

Adrian Mutu a rămas la gruparea din Florenţa şi s-a împăcat şi cu suporterii care îl huiduiseră după ce a încercat să se transfere la echipa din capitala Italiei.

Internaţionalul român a jucat o repriză în partida amicală câştigată sâmbătă de Fiorentina contra formaţiei din liga a treia italiană, Figline. Fanii toscani i-au cerut lui Adrian Mutu să scandeze alături de ei împotriva echipei AS Roma, formaţia care a fost aproape să-l transfere pe român.

Relaţiile dintre fotbalist şi galerie se deterioraseră după ce Mutu şi-a declarat dorinţa de a părăsi clubul. "Briliantul" a fost chiar fluierat copios de tifossi florentini la unul dintre antrenamentele disputate în urmă cu o săptămână.

Sâmbătă, Mutu a profitat de ocazie pentru a intra din nou în graţiile publicului. "Cine nu sare e giallorosso", a strigat Mutu în timp ce sărea, spre mulţumirea suporterilor din tribune care l-au aclamat pe cel mai valoros jucător al echipei. Atacantul român a început ca rezervă meciul pe care toscanii l-au câştigat prin golul marcat de Pablo Osvaldo în minutul 18.

Românul a evoluat pe durata reprizei a doua, când a şi purtat banderola de căpitan pentru ultimele 15 minute ale jocului.

Pentru Fiorentina a jucat şi proaspăta achiziţie Alberto Gilardino, atacantul de 26 de ani transferat de la AC Milan.

Marţea trecută era jucătorul Romei

Directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a dezvăluit că Adrian Mutu a fost foarte aproape de un transfer la echipa sa. "Marţi, la ora două, Mutu era jucătorul Romei. A renunţat chiar şi la un milion de euro şi au avut loc schimburi de documente între reprezentanţii celor două cluburi", a afirmat oficialul vicecampioanei Italiei.

Una dintre ambiţiile lui Mutu este să poarte banderola de căpitan al Fiorentinei, rol pe care îl deţine în prezent Dario Dainelli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite