Mutu, primul gol in Serie A pentru Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul roman Adrian Mutu a reusit cea mai buna evolutie a sa in tricoul lui Juventus, in partida castigata de torinezi, 3-0, pe terenul lui Lecce. "Briliantul" a jucat, in premiera, tot meciul,

Atacantul roman Adrian Mutu a reusit cea mai buna evolutie a sa in tricoul lui Juventus, in partida castigata de torinezi, 3-0, pe terenul lui Lecce. "Briliantul" a jucat, in premiera, tot meciul, iar in minutul 79 a marcat golul doi al lui Juventus. Mutu a primit o pasa de la Zalayeta, a sutat din afara careului, iar balonul a prins pamantul si l-a pacalit pe portarul gazdelor. Evolutia romanului a fost apreciata de antrenorul Fabio Capello. "Mutu a jucat bine pe partea stanga, la fel ca si pe dreapta. A fost atent din punct de vedere tactic si a fost periculos si in atac", a declarat tehnicianul "bianco-nerrilor". Mutu a fost laudat si de presa peninsulara, care l-a considerat unul dintre cei mai buni oameni ai lui Juventus. "Mutu a marcat un gol norocos, dar si-a pus amprenta pe fazele ofensive ale torinezilor. A ratat o ocazie uriasa singur cu portarul advers, dar a compensat prin faptul ca s-a inteles perfect cu Ibrahimovici", a notat agentia DataSport, care i-a acordat romanului nota 6,5. Prin victoria de pe terenul lui Lecce, Juventus a stabilit un record de victorii consecutive in Serie A, bifand al optulea succes din tot atatea partide disputate in acest sezon in campionatul italian.
Chivu, vinovat la golul lui Lazio
Fundasul roman Cristian Chivu a jucat pe toata durata partidei pe care AS Roma si Lazio au incheiat-o la egalitate, scor 1-1. Chivu a primit din partea presei italiene nota 5,5. "Romanul a jucat bine pe tot parcursul meciului, dar a gresit o singura data, la golul marcat de Rocchi. A fost atent, lucid in tot meciul, dar si-a pierdut capul la golul lazialilor", a scris agentia DataSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite