Mutu a primit ultimul avertisment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Acesta a fost dintre ultimele avertismente pe care i le-am dat lui Mutu. El este un jucător ca toţi ceilalţi, iar dacă se încadrează în disciplina de grup, vine la naţională. Prefer


"Acesta a fost dintre ultimele avertismente pe care i le-am dat lui Mutu. El este un jucător ca toţi ceilalţi, iar dacă se încadrează în disciplina de grup, vine la naţională. Prefer jucători care nu se comportă ca Mutu. De la acel incident nu am mai vorbit cu el", a spus selecţionerul, care s-a arătat încântat de faptul că are de unde alege fotbalişti pentru naţională. "Mulţi jucători care s-au aflat pentru prima oară la naţională au confirmat. S-a văzut la cei de la Steaua şi Rapid că partidele jucate în cupele europene le-au fost de mare ajutor. Sunt jucători din campionatul intern care s-au remarcat în acest turneu. Dar nu pot spune că stranierii m-au dezamăgit", a explicat Piţurcă utilitatea turneului. Selecţionerul s-a referit şi la adversarii pe care România îi va întâlni în cursa pentru calificarea la Campionatul European. "Stoicikov ar trebui să fie îngrijorat după ce a urmărit partidele noastre. şi noi ne temem de ei. Ne este frică de Bulgaria, Belarus, Slovenia. Dar multe dintre ele se vor încurca la Tirana", a mai spus "Piţi".
Probleme la plecare
"Stranierii" trebuiau să vină în ţară încă de marţi, dar o furtună la Chicago le-a dat planurile peste cap. "Turneul? O nenorocire. Am trăit momente de groază. Am stat patru ore în avion, fără aer. Nu se deschideau uşile. Ne-a fost puţin frică", a spus Dragmir în momentul în care a coborât din avion. El a fost completat şi de selecţioner. "ştiţi cum este Dragomir. De multe ori exagerează. Am stat patru ore în avion, iar o oră fără aer. A fost foarte cald. Dar, la nevoie, săream pe geam", a spus "Piţi". şi ieri, naţionala a întârziat aproximativ 90 de minute, din cauza lui Bogdan Lobonţ. La plecarea de la Chicago, bagajele lui Lobonţ au fost puse în cala pentru Bucureşti, dar pe aeroportul din Paris oficialii delegaţiei române şi-au dat seama că portarul merge la Florenţa, şi nu la Bucureşti, astfel că a fost nevoie să fie scoase bagajele, decolarea fiind întârziată cu două ore. În altă ordine de idei, Dumitru Dragomir a sărbătorit împlinirea a 60 de ani în aeroportul din Chicago. Abia atunci el i-a anunţat pe cei din lot că este ziua sa de naştere şi le-a făcut cinste tuturor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite