Mutu, naş fără Consuelo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Fiorentinei a venit la botezul băieţelului fostului stelist fără soţia sa, alimentând zvonurile unui posibil divorţ. „Briliantul“ a devenit, tot ieri, şi tatăl spiritual al lui Adrian Neaga. Adrian Mutu a venit la Bucureşti pentru a boteza copilul bunului său prieten Rică Neaga. „Briliantul“ a petrecut de două ori, fiindu-i şi naş de cununie fostului său coleg de la FC Argeş.

Încă suspendat în cazul „Sibutramina", Adrian Mutu a reuşit să se învoiască de la Fiorentina şi a dat o fugă la Bucureşti pentru a-i năşi cel de-al doilea copil al lui Adrian Neaga. „Briliantul" a fost adus la biserică de un prieten apropiat la bordul unei maşini de teren în jurul orei 12.30, unde a fost aşteptat de părinţi.
Acesta a venit singur în România şi a făcut pereche cu sora sa, Laura, alimentând speculaţiile potrivit cărora mariajul cu frumoasa dominicană Consuelo se apropie de final. Oficial, soţia atacantului de la Fiorentina nu a putut veni la eveniment din cauza unor proiecte în care este angrenată, dar surse din anturajul lui Mutu spun că aceştia sunt pe cale să se despartă.

Motivul? Mutu e plin până peste cap de datorii, el fiind obligat să plătească peste 17 milioane de euro clubului Chelsea. Apropiaţii săi susţin că certurile în familie ar fi pornit de la faptul că fotbalistul ar fi cerut aceşti bani de la socrul său. Consuelo ar fi fost deranjată de acest lucru şi, în plus, pare să se fi săturat de toate problemele soţului. Mutu şi Consuelo sunt căsătoriţi din 2005 şi au împreună două fete, Adriana (4 ani) şi Maya-Vega (2 ani).

Mutu şi-a luat rolul de naş în serios şi a făcut puţină ordine cu invitaţii şi cu presa. Pe toată durata botezului, fostul decar al naţionalei a afişat o mină veselă, el făcând glume pe seama prietenului său din copilărie, Adrian Neaga. „Să te văd cum schimbi scutecele. Oricum, eu nu prea mai pot sta în picioare şi cer schimbare", a glumit atacantul Fiorentinei.

Mutu vrea pace cu Răzvan Lucescu

De asemenea, Mutu nu a putut ocoli subiectul „echipa naţională" şi a transmis un nou mesaj de pace către selecţionerul Răzvan Lucescu. Jucătorul Fiorentinei a declarat că îi este dor de echipa naţională şi că va răspunde prezent fără să stea pe gânduri unei eventuale convocări. „Da. Mi-e dor de naţională. După ce-mi va expira suspendarea, dacă voi fi convocat, vai veni la naţională cu mare plăcere", a spus Mutu, cel a cărui suspendare în cazul „Sibutramina" îi expiră pe 31 octombrie.

Adrian Neaga şi Ela se pot declara nişte părinţi norocoşi, în timpul evenimentului bebeluşul Mario Andrei a fost foarte cuminte, doar când a fost băgat în apă a încercat să plângă, dar a fost imediat liniştit de soţii Mihalcea, cealaltă pereche de naşi.

Tot ieri, la biserica Sfântul Elefterie, a avut loc de la ora 17.00 şi cununia religioasă a lui Adrian Neaga cu Ela, naşi fiindu-le tot Mutu. După ceremonie, alaiul s-a dus direct la un restaurant luxos din zona cartierului Aviaţiei.

L-a botezat Mario, ca pe băiatul său

„Finuţul" lui Adi Mutu a fost botezat Mario Andrei, ca şi primul copil al lui Mutu, cel din căsătoria cu Alexandra Dinu. Chiar dacă locuiesc amândoi în Italia, „Briliantul" şi fiul său se văd foarte rar. „Mă bucur că Rică a ales ca pe bebeluş să-l cheme Mario, la fel ca pe băiatul meu. Pe Mario al meu nu l-am mai văzut de câteva luni, dar vorbim des la telefon. Mi-e dor de el", a declarat Adrian Mutu.

Mihajlovici: „Ne întărim când revine Adrian"

Tehnicianul Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, vede revenirea lui Adrian Mutu pe teren drept cea mai importantă mutare pe care gruparea „viola" o putea face în această perioadă. „Alte echipe au luat jucători mai puternici decât noi, dar asta nu înseamnă că vor fi mai buni decât noi, handicapul valoric dispare datorită organizării şi muncii din teren. Să nu uitaţi că pe 31 octombrie îl vom avea la dispoziţie şi pe Adi Mutu, un jucător care are caracter şi poate face diferenţa în favoarea noastră. El se antrenează bine, a traversat o perioadă dificilă, dar cu cât se apropie data întoarcerii pe teren îi e din ce în ce mai uşor să suporte", a spus Mihajlovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite