Mutu face lobby pentru Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venit în ţară pentru a semna un parteneriat cu un distribuitor de automobile, Adrian Mutu nu a vrut să declare nimic despre fotbal. A făcut-o însă în emisiunea Fanatik, la postul OTV.

Venit în ţară pentru a semna un parteneriat cu un distribuitor de automobile, Adrian Mutu nu a vrut să declare nimic despre fotbal. A făcut-o însă în emisiunea Fanatik, la postul OTV. Trecând de la sfaturile pe care le-a oferit ziariştilor până la posibila sa plecare de la Juventus, club aflat acum într-un mare scandal, la Dinamo, şi de la relaţia sa cu fostul impresar Ioan Becali la problemele familiale, internaţionalul român s-a oprit asupra arestării, pentru a doua oară, a patronului clubului Poli Timişoara, Marian Iancu. "Cu mine, domnul Iancu s-a purtat foarte corect. A ajutat cu foarte mulţi bani fotbalul românesc, ca şi Gigi Becali, şi nu cred că este corect ce se petrece cu dânsul. Este păcat că se întâmplă aşa ceva", a declarat, cu zâmbetul pe buze, fotbalistul piteştean. "Aş juca şi la Poli Timişoara. Dacă aş fi mulţumit financiar, într-o atmosferă ca cea de pe arena bănăţeană, un oraş ca cel de pe Bega, bineînţeles că aş juca acolo.
Dar trebuie să aşteptăm, să vedem ce se întâmplă cu viitorul meu. Nu sunt genul care să spună că nu m-aş întoarce să evoluez în ţară, doar că nu ştiu la ce vârstă. De aceea am spus că aş juca şi la Dinamo. Acum, la vară sau peste cinci ani", a adăugat Adrian Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite