Mutu, încă un gol pentru Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

al doilea gol. Am evoluat bine chiar şi după eliminarea lui Cannavaro, dar nu pot uita modul în care am primit cel de-al doilea gol", a comentat tehnicianul Fabio Capello. În altă ordine de idei,

al doilea gol. Am evoluat bine chiar şi după eliminarea lui Cannavaro, dar nu pot uita modul în care am primit cel de-al doilea gol", a comentat tehnicianul Fabio Capello.
În altă ordine de idei, cotidianul "Sport" notează că fundaşul Cristi Chivu este foarte aproape de un transfer la gruparea Manchester United. "Se ştie că FC Barcelona a urmărit pista Chivu. Totuşi, echipa spaniolă ezită în continuare în privinţa acestui talent polivalent, şi jucătorul echipei AS Roma se apropie de Manchester United, care pare mai decisă", a notat "Sport".
Vineri, agenţia Calciomercato anunţase că impresarul jucătorului român, Andrea Pretti, şi-ar fi dat acordul verbal pentru un transfer al românului la Inter Milano. Ulterior, Pretti a negat această tranzacţie.

Înfrângeri pentru Hertha şi Heerenveen
Echipa Hertha Berlin a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Schalke 04, în etapa a XXII-a a campionatului Germaniei. Pentru Hertha a marcat Madlung, în minutul 33, în timp ce golurile formaţiei Schalke 04 au fost înscrise de Asamoah "6 şi Bajramovici "45+2. "Am primit goluri atunci când ne aşteptam mai puţin. Dar, chiar şi aşa, jucătorii au demonstrat că sunt gata să se bată pentru fiecare balon. Va trebui să muncim mult pentru a ieşi din această pasă proastă. Am fost satisfăcut de sistemul utilizat, cu doi atacanţi, şi intenţionez să mai joc în acest mod", a spus, la conferinţa de presă, Falko Gotz. De asemenea, Heerenveen a pierdut, în deplasare, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei Roda Kerkrade. Pentru Heerenveen a marcat Arnold Bruggink, în minutul 16.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite