Mutu a făcut pe nebunul în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

nervos că ştie el mai bine ce să facă şi că nu are nevoie de indicaţii. "Mi-a răspuns pe teren şi eu aşa ceva nu tolerez. ştiu că are probleme cu soţia, care va naşte în curând, că

nervos că ştie el mai bine ce să facă şi că nu are nevoie de indicaţii. "Mi-a răspuns pe teren şi eu aşa ceva nu tolerez. ştiu că are probleme cu soţia, care va naşte în curând, că are probleme cu Juventus. Decizia de a-l lăsa pe bancă cu Columbia a fost una provizorie", a spus Piţi. "E greu de închipuit o naţională fără Mutu. ştiţi cum e domnul Piţurcă, vrea disciplină, e mai exigent", a comentat Mirel Rădoi. "Piţi s-a luat şi cu Hagi, şi cu Gică Popescu, şi cu Rădoi. Nu-i e frică de nimeni. Cum zice el, aşa trebuie făcut, pentru că, dacă nu e disciplină la naţională, nu se face treabă", a adăugat unul dintre oficialii care însoţesc echipa naţională, şeful LPF, Dumitru Dragomir. Atacantul şi-a recunoscut vina şi şi-a cerut scuze. "A spus că nu a fost pregătit pentru turneul acesta şi s-a văzut şi pe teren", a precizat Victor Piţurcă. Vizavi de evoluţia fotbaliştilor din campionatul intern, Piţurcă a recunoscut că a fost impresionat de unii jucători, pe care i-a şi nominalizat. "Sunt mulţumit de acest turneu. Am câştigat câţiva jucători pentru selecţionată. Eu, care de obicei nu fac nominalizări, aş putea spune că am fost satisfăcut de Mugurel Buga, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marius Niculae şi Bănel Nicoliţă", a menţionat antrenorul "tricolorilor". Selecţionata României a fost învinsă de Uruguay cu 0-2, a trecut de Irlanda de Nord, echipă care ne-a bătut de trei ori până acum, cu 2-0, iar în ultima partidă a turneului de peste Ocean, în faţa Columbiei, scorul a rămas "îngheţat" până la finalul meciului, 0-0.

"Tineretul" a făcut remiză
La finalul săptămânii, şi naţionala de tineret, condusă de tehnicianul dinamoviştilor, Florin Marin, a avut un meci de pregătire. Partida, disputată în compania Turciei, s-a terminat cu scorul de 1-1, românii egalând cu trei minute înainte de fluierul final al "centralului", golul fiind marcat de Nicolae Mitea din lovitură de pedeapsă.

România - Irlanda de Nord 2-0 (2-0)
Au marcat: Buga (7), D. Niculae (11)D. Coman - Bădoi, D. Goian (Iencsi, 56), Maftei, Pulhac (P. Stoica, 89) - Rădoi (şoavă, 46), Boştină - Nicoliţă (Opriţa, 65), T. Bălan (Cociş, 46), Buga - D. Niculae (Mutu, 46).
Antrenor: Victor Piţurcă
Arbitri: Michael Kennedy, Thomas Supple, Steven Davidson (toţi SUA)
Stadion: Soldier Field, Chicago
Spectatori: 10.000

România - Columbia 0-0
Lobonţ - Contra (Bădoi, 76), Tamaş, D. Goian, P. Stoica - O.Petre, Rădoi, Cociş (M. Niculae, 73) - Nicoliţă, Buga (T. Bălan, 51) - D. Niculae.
Antrenor: Victor Piţurcă
Arbitri: Brian Hall, Nathan Clement, Jose Gesundheit (toţi SUA)
Stadion: Soldier Field, Chicago
Spectatori: 10.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite