Mutu a debutat cu gol in Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internationalul roman Adrian Mutu a reusit sa inscrie un gol pentru Juventus la primul sau joc in Liga Campionilor in tricoul "binco-nerro". "Briliantul" a inscris golul doi al torinezilor in

Internationalul roman Adrian Mutu a reusit sa inscrie un gol pentru Juventus la primul sau joc in Liga Campionilor in tricoul "binco-nerro".
"Briliantul" a inscris golul doi al torinezilor in victoria obtinuta pe stadionul Delle Alpi, scor 3-0, cu Rapid Viena. Romanul a revenit astfel cu gol in cea mai puternica intrecere intercluburi din lume, dupa o pauza de doi ani, ultima sa reusita consemnandu-se in octombrie 2003, atunci cand a inscris pentru Chelsea in poarta lui Lazio Roma. Introdus in teren in locul lui Camoranesi in minutul 65, Mutu nu s-a remarcat in mod special. Totusi, in minutul 82, a luat o minge pe cont propriu, a depasit un adversar, a intrat in careu si l-a invins pe portarul vienez cu un sut la coltul lung. Reusita romanului a smuls cuvinte de lauda atat din partea antrenorului Fabio Capello, cat si din partea colegilor de echipa. ,De cand a intrat, Mutu a dovedit pofta de joc, a jucat bine si a avut un angajament bun. Sunt multumit ca exista o concurenta atat de mare in atacul echipei mele", a declarat Fabio Capello, in timp ce atacantul francez David Trezeguet a precizat: ,Este foarte important ca Adrian si Zlatan s-au deblocat. Sunt jucatori fundamentali pentru noi si avem nevoie de golurile lor".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite