Mutu, de data asta fără gol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în dubla cu PSV a marcat de trei ori, românul nu a mai avut noroc şi în prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA Atacantul român Adrian Mutu, care a fost integralist în meciul

Dacă în dubla cu PSV a marcat de trei ori, românul nu a mai avut noroc şi în prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA

Atacantul român Adrian Mutu, care a fost integralist în meciul dintre Rangers şi Fiorentina, nu a mai avut o evoluţie foarte bună precum în dubla cu PSV. Cu toate acestea, rezultatul de egalitate păstrează intacte şansele echipei antrenate de Prandelli de a se califica în finala Cupei UEFA.

"A fost un meci foarte dificil, iar adversarii s-au apărat foarte bine. Spre final am fost mai ofensivi, dar nu am reuşit să înscriem. Rezultatul este unul bun, dar trebuie să fim foarte atenţi în meciul de pe teren propriu, pentru că ştim că Rangers e o echipă periculoasă.

Cred că avem 50 la sută şanse să ne calificăm", a declarat românul. Presa italiană a notat că Adrian Mutu a evoluat mai puţin ofensiv decât de obicei, dar că a dovedit prin unele pase şi şuturi că rămâne cel mai valoros jucător al formaţiei antrenate de Cesare Prandelli.

De partea cealaltă, scoţienii s-au arătat încântaţi de rezultatul partidei, mai ales că au fost nevoiţi să se descurce fără mai mulţi jucători-cheie. "Este un rezultat foarte bun pentru noi şi prost pentru ei. Sunt conştienţi de faptul că, dacă înscriem o dată, ei trebuie să marcheze de două ori.

Presiunea este pe ei. În această campanie europeană ne-a mai reuşit această strategie", a spus fundaşul de 37 de ani, David Weir. În ciuda acestui optimism afişat de scoţieni, casele de pariuri merg pe mâna Fiorentinei.

Astfel, Mutu & Co au o cotă de 1.60 pentru câştigarea returului de pe 1 mai şi au primit o cotă de 1.45 pentru calificarea în finală. Glasgow a primit o cotă de 5.50 pentru un succes pe stadionul Artemio Franchi şi o cotă de 2.55 pentru calificarea în finală.

>> Şansele sunt egale după acest 0-0 pe care l-am obţinut în deplasare. Trebuie să fim însă atenţi în meciul retur.
Adrian Mutu, atacant Fiorentina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite