Mutu, criticat după eşecul cu Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiorentina a pierdut partida de duminică, din deplasare, cu AS Roma, scor 1-3, în derby-ul românilor din Serie A. În timp ce Chivu a fost unul dintre remarcaţii Romei, Mutu a făcut unul dintre

Fiorentina a pierdut partida de duminică, din deplasare, cu AS Roma, scor 1-3, în derby-ul românilor din Serie A. În timp ce Chivu a fost unul dintre remarcaţii Romei, Mutu a făcut unul dintre cele mai proaste meciuri în tricoul "viola".
Pe Stadio Olimpico din Roma, cehul Ujfalusi a deschis scorul pentru Fiorentina din minutul 15, însă echipa locală, cu Chivu integralist, a revenit prin De Rossi (38), asigurându-şi victoria graţie "dublei" brazilianului Taddei (49 şi 66). Lipsit de colegul său de atac, Luca Toni, Adrian Mutu a făcut un meci şters. "De la un jucător ca Mutu te aştepţi la lucruri geniale. Însă, la meciul cu Roma, nu i-a ieşit nimic", a scris agenţia Datasport despre evoluţia românului, acordându-i acestuia nota 4,5, în timp ce calciotoscano.it a titrat "Noapte neagră pentru Mutu". Atacantul Fiorentinei ar fi putut părăsi terenul încă din minutul 45, când l-a lovit cu cotul în faţă pe Mexes, primind doar cartonaş galben.
La finalul întâlnirii, Mutu a recunoscut că l-a lovit pe Mexes, dar a afirmat că a făcut-o fără intenţie. "Când Toni se află pe teren şi eu am mai multe spaţii. Am început bine partida, dar apoi am făcut unele erori şi am permis Romei să ne domine. L-am lovit pe Mexes, dar totul a fost fără intenţie", a declarat Mutu. În schimb, Chivu a fost notat cu 6 de site-ul goal.com, fiind considerat unul dintre cei mai buni oameni ai Romei. Bogdan Lobonţ nu a fost convocat pentru acest meci, portarul Fiorentinei accidentându-se la ultimul antrenament dinaintea plecării spre Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite