Mutu este aproape de Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul internaţionalului român Adrian Mutu de la Juventus la Fiorentina este ca şi realizat. Cotidianul "La Nazione" scrie că cele două cluburi s-au înţeles, rămânând ca jucătorul

Transferul internaţionalului român Adrian Mutu de la Juventus la Fiorentina este ca şi realizat.
Cotidianul "La Nazione" scrie că cele două cluburi s-au înţeles, rămânând ca jucătorul să-şi dea acordul de a evolua pentru "squadra viola". "Este prevăzută o întâlnire în această săptămână, însă românul este entuziasmat să poată juca din nou sub comanda antrenorului Cesare Prandelli", scrie "La Nazione". Mutu s-a mai aflat sub comanda lui Prandelli la Parma, în sezonul 2002-2003, în care fotbalistul a marcat de 18 ori în 31 de partide jucate. Conducerea Fiorentinei ar urma să plătească şapte milioane de euro pentru acest transfer, dar există şi varianta unui schimb cu bulgarul Valeri Bojinov. Fanii Fiorentinei sunt mulţumiţi de o eventuală sosire a atacantului român. Într-un sondaj efectuat pe site-ul violanews.com, suporterii au fost solicitaţi să răspundă la întrebarea "V-ar plăcea ca Mutu să joace la Fiorentina?". Majoritatea tifosilor, 57,01 la sută, din cei 1.470 de participanţi la sondaj, au spus că şi-ar dori mult acest lucru, 16,94 la sută au răspuns că ar fi o alegere destul de bună, în timp ce 15,51 la sută au spus că nu l-ar dori pe Mutu la Fiorentina.
Răspunsul cu cele mai puţine voturi, 10,54 la sută, a fost acela că transferul internaţionalului român nu ar fi cel mai indicat. Ieri cotidianul "Gazzetta dello Sport" a anunţat că şi gruparea germană Bayern Munchen ar fi interesată de transferul lui Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite