Mutu, acuzat că a trişat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Sampdoriei, Walter Mazzarri, a cerut ca atacantul român să fie sancţionat după ce a simulat un fault în careu Fiorentina a remizat, scor 2-2, pe teren propriu în faţa

Antrenorul Sampdoriei, Walter Mazzarri, a cerut ca atacantul român să fie sancţionat după ce a simulat un fault în careu

Fiorentina a remizat, scor 2-2, pe teren propriu în faţa Sampdoriei Genoa. Internaţionalul român Adrian Mutu a înscris golul de 2-1 dintr-o lovitură de pedeapsă contestată de oaspeţi, pe care tot el o obţinuse.

"Nu cred că a fost penalty. Adrian Mutu ar fi trebuit să fie sancţionat pentru că a căutat contactul. De pe margine, mi s-a părut simulare clară şi reluările TV au confirmat acest lucru. Am preluat conducerea meritat, dar am fost egalaţi în cel mai bun moment al nostru, iar apoi a venit acel penalty care m-a înfuriat. Dacă nu
s-ar fi acordat, am fi luat cele trei puncte", a declarat Mazzarri.

Până la urmă, meciul s-a încheiat cu un rezultat prost pentru Fiorentina, care o apropie pe AC Milan la doar două puncte de poziţia a patra, ocupată de toscani. "Rezultatul contra Sampdoriei ne-a produs o furie mare, dar trebuie să rămânem concentraţi.

A lua un gol în ultimele minute este o mare supărare pentru fiecare dintre noi, dar sperăm să o transformăm într-un lucru pozitiv, pentru a scoate un rezultat bun în Cupa UEFA şi pentru a ne menţine pe locul patru. Milan e încă în spatele nostru", a spus Mutu.

Radu Ştefan, ţap ispăşitor

Presa italiană l-a criticat dur pe fundaşul român al lui Lazio, Radu Ştefan, după înfrângerea romanilor, scor 2-5, pe terenul lui Juventus. "Radu, De Silvestri şi Baronio au fost principalii responsabili pentru primirea celor patru goluri din prima repriză. Radu a fost un simplu jalon pentru torinezi, fiind prea timid pentru duelurile cu Nedved şi Camoranesi", a notat goal.com.

Spre deosebire de ex-dinamovist, fundaşul lui Inter, Cristi Chivu, a fost lăudat după jocul din ultima etapă, în care Inter s-a impus cu 2-1 contra lui Cagliari. "Accidentat din nou la umăr, Chivu a jucat eroic, fiind comandantul apărării. Mai mult, a obţinut lovitura liberă din care Materazzi a înscris golul de 2-1", a scris "Il Giornale".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite