Mutu: "Batem pe oricine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul spune că Fiorentina se numără printre forţele fotbalistice ale Europei Formaţia "viola" visează frumos după victoria cu 1-0 pe terenul lui Rosenborg în 16-imile Cupei UEFA.

Atacantul spune că Fiorentina se numără printre forţele fotbalistice ale Europei

Formaţia "viola" visează frumos după victoria cu 1-0 pe terenul lui Rosenborg în 16-imile Cupei UEFA. Marcatorul unicului gol al meciului, Adrian Mutu, a primit laude din partea presei italiene: "Este indispensabil pentru jocul Fiorentinei."

Fiorentina este cu un pas în optimile Cupei UEFA. Toscanii au învins mai clar decât arată scorul pe Rosenborg Trondheim, prin golul marcat de internaţionalul român Adrian Mutu în minutul 16. Succesul a dat curaj "violeţilor", care cred că se numără printre marile echipe ale continentului:

"A fost o partidă foarte frumoasă şi am demonstrat că avem caracter. Am reuşit să depăşim criticile şi am ajuns pe drumul cel bun. Am câştigat în faţa unei echipe din Liga Campionilor, iar acest lucru ne dă curaj pentru următoarele întâlniri. Avem forţă să învingem orice echipă", a declarat Adrian Mutu. Atacantul român este ridicat în slăvi de presa italiană.

"Super-Mutu nu greşeşte niciodată şi o duce pe Fiorentina cu un pas în optimile Cupei UEFA. Românul a fost protagonistul meciului cu Rosenborg.

Tridentul din atac trimis de Prandelli - Mutu, Pazzini, Semioli - şi-a făcut din nou datoria. Românul a marcat şi a dat două pase de gol de aur, irosite de Montolivo şi Cacia", a notat Gazzetta dello Sport. Mutu este considerat de presă indispensabil pentru jocul echipei. Internaţionalul român a înscris pentru Fiorentina 16 goluri în acest sezon: 13 în Serie A şi trei în Cupa UEFA.


Lider în vestiarul tricolorilor


Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat într-un interviu acordat NewsIn că Adrian Mutu are cea mai mare influenţă în vestiarul echipei naţionale. "Deşi Cristi Chivu este căpitanul echipei, el este mai liniştit, iar Mutu e mai coleric puţin. E bine însă că ei colaborează în interesul echipei", a precizat şeful FRF. Golul marcat de Mutu împotriva lui Rosenborg are o încărcătură istorică pentru Fiorentina, fiind a 80-a reuşită a grupării toscane în istoria cupelor europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite