Munti dă amenzi după trei victorii consecutive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

jucător român. "Fotbaliştii vor fi amendaţi pentru momentele de relaxare de pe final. Golul adversarilor a venit după un asemenea moment. Aşa am primit gol şi la Galaţi. Nu vreau ca în joc

jucător român. "Fotbaliştii vor fi amendaţi pentru momentele de relaxare de pe final. Golul adversarilor a venit după un asemenea moment. Aşa am primit gol şi la Galaţi. Nu vreau ca în joc să existe momente de relaxare, pentru că atât la Galaţi, cât şi aici ne-a costat", a spus Dorinel Munteanu. "Am ştiut că avem în faţă o echipă bine organizată, care a pierdut cu greu la Iaşi, după ce a făcut un joc bun. Înainte de partidă am fost convinşi că vom obţine puncte printr-un joc elaborat. Am fost superiori la capitolul posesie şi nu le-am dat posibilitatea să-şi pună în valoare calităţile. Sunt convins că pe viitor Ceahlăul va pune probleme multor echipe, pentru că are jucători tehnici", a adăugat Munti.

Scaunul lui Stoica se clatină
Antrenorul nemţenilor a intrat în gura galeriei de sub Pietricica. Cu doar trei puncte câştigate în trei partide, Mihai Stoica nu mai este dorit pe banca "galben-negrilor". "Stoica nu te vrem!", au strigat susţinătorii nemţeni de două ori pe parcursul partidei. Fanii Ceahlăului au cerut reinstalarea în fruntea formaţiei a antrenorului care a promovat echipa în Liga I, Marin Barbu. "Pe mine un singur om mă poate determina să plec, şi ştiţi care este acela. Deocamdată nu am apucat să discut cu domnul Gheorghe ştefan, dar dacă vrea să ne despărţim, nu este nicio problemă din punctul meu de vedere. Am venit cu inima deschisă, dar dacă oficialii consideră că nu o fac bine, asta e", a precizat Mihai Stoica, care a reuşit să mai aducă un jucător cu care a lucrat la Rapid II, atacantul Andrei Petrescu. "N-am reuşit să contracarăm principalele arme ale oaspeţilor, centrările şi fazele fixe, chiar dacă am pregătit acest lucru la antrenamente", a adăugat tehnicianul nemţean.

Pinalti, atac la arbitri
Bossul Ceahlăului, Gheorghe ştefan, a atacat dur arbitrajul. "Ne-au furat ca-n codru. Arbitrul a fost cu ei. La golul al doilea a fost fault clar. Este adevărat că nici echipa nu joacă nimic", a spus, furios, Pinalti. Răspunsul a venit de la preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan: "Ceahlăul nu a jucat nimic şi nu cred că arbitrajul a influenţat rezultatul. Trebuia să avem 4-0 la pauză. Suntem pe un drum bun".

Ceahlăul - CFR Cluj 1-3 (0-2)

Au marcat: Purică (90+2) / Anca ("18), Jula ("37), Tilincă ("78)
Ceahlăul: Covrig - Stajici (Purică "46), Zeciu, Alistar, Nohai - C. Ilie, Simici - T. şerban (Arm. Karamian "75), Rusmir, Diaz - Doicaru (M. Ilie "45). Antrenor: Mihai Stoica.
CFR Cluj: M. Tudor - Jose, Jula, Miloşevici, Miclăuş - D. Munteanu (Mijin "58) - Tilincă, Oliveira, Surdu (Panin "81) - Coroian - Anca (Semedeo "65). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Arbitri: Alex. Deaconu - I. Popa, Ed. Dumitrescu.
Stadion: Ceahlăul
Spectatori: 6.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite