Munteanu: "Voi lua masuri drastice"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infrangere acasa cu Pandurii, scor 1-2, infrangere cu Dinamo, in deplasare, scor 0-5, egal pe teren propriu, scor 0-0, cu Poli Iasi, sunt ultimele rezultate inregistrate de clujenii lui Dorinel

Infrangere acasa cu Pandurii, scor 1-2, infrangere cu Dinamo, in deplasare, scor 0-5, egal pe teren propriu, scor 0-0, cu Poli Iasi, sunt ultimele rezultate inregistrate de clujenii lui Dorinel Munteanu. Dintr-o echipa care a facut minuni in Intertoto au ramas numai amintirile. Evolutia modesta a jucatorilor l-a enervat la culme pe ,Munti", care doreste sa renunte la o parte din acestia. ,A fost cea mai proasta partida de cand sunt eu la Cluj. Jucatorii nu au avut atitudine, personalitate si concentrare. Suntem intr-o cadere evidenta si urmeaza sa luam masuri drastice. Va trebui sa decidem: ori pleaca jucatorii care nu sunt in stare sa faca performanta, ori plec eu. Consider ca am castigat un punct astazi, iar apararea noastra nu a primit gol pentru ca a avut noroc", a rabufnit Munteanu dupa meciul cu iesenii.
Onofras putea aduce victoria Iasiului
De altfel, rezultatul de egalitate a fost posibil numai datorita pripelii jucatorilor lui Ionut Popa. Onofras s-a jucat cu ocaziile la inceputul partidei, clujenii ripostand doar prin loviturile libere venite din partea lui Munteanu. Anca a intrat in gura galeriei la finalul primei reprize, cand l-a iertat pe Branet de doua ori. In cea de-a doua repriza, tot iesenii au fost mai aproape de gol, in minutul 65 mingea trimisa de catre Daniel Rednic peste Martin Tudor s-a dus in bara. Doua minute mai tarziu, Panin a prins un sut senzational, care a sters bara transversala. Pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil, astfel ca Poli Iasi a plecat cu un punct important de pe terenul clujenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite