Mulţumiţi şi cu 4 puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii au anunţat că nu privesc de sus reprezentativa Sloveniei. Mai mult, Victor Piţurcă a spus că este greu să baţi aceeaşi echipă de două ori în patru zile Selecţionerul a

Tricolorii au anunţat că nu privesc de sus reprezentativa Sloveniei. Mai mult, Victor Piţurcă a spus că este greu să baţi aceeaşi echipă de două ori în patru zile

Selecţionerul a spus că mizează pe două victorii ale elevilor săi, dar şi pe un eşec al Bulgariei din "dubla" cu Belarus. Piţi ia însă în calcul şi un egal la Celje.

"E greu să baţi o echipă de două ori în patru zile, deci ne-am mulţumi şi cu patru puncte. Dacă noi obţinem şase puncte, iar bulgarii, după <> cu Belarus, tot şase, nu ar fi prea bine. Noi jucăm ultimul meci din calificări la Sofia, şi până atunci aş vrea să avem deja un punctaj liniştitor. Cred că partidele cu Slovenia şi Belarus sunt hotărâtoare pentru a lua o opţiune serioasă pentru calificare. Mizez pe faptul că motivaţia slovenilor nu va mai fi la fel de mare, având în vedere că au şanse minime de calificare. De Dică aveam mare nevoie, el este un marcator înnăscut. Este clar că vom avea ocazii, iar dacă vom fructifica măcar 50% din ele, va fi bine", a declarat selecţionerul, care l-a lăudat pe nou-venitul la lot Gabi Mureşan, dar şi revenirea lui Tibi Ghioane la Dinamo Kiev.

Mutu: "Mi se pare ciudat programul"

La rândul său, căpitanul Cristi Chivu a spus că se gândeşte de mult timp la meciurile cu Slovenia. "Nu avem dreptul să privim Slovenia de sus, pentru că de şapte ani nu am mai reuşit nicio performanţă. Sunt două meciuri care ne pot da un avantaj mare, în cazul în care vom obţine cele şase puncte. Eu unul mă gândesc de o săptămână numai la meciurile cu Slovenia, adică de când am jucat finala Cupei Italiei", a spus Chivu. Adi Mutu însă s-a declarat nemulţumit de programul gândit de UEFA: "Nu ştiu cum s-a făcut acest program, dar mi se pare foarte ciudat. Nu e normal să joci cu aceeaşi echipă de două ori în patru zile. Tocmai din acest motiv, cred că ne va fi foarte greu".

Dacă jucătorii din campionatul intern chemaţi la lot au intrat în cantonamentul de la Mogoşoaia de câteva zile, ieri a avut loc reunirea oficială şi primul antrenament deschis presei. La prima şedinţă de pregătire au fost prezenţi şi stranierii, din lotul convocat de Piţurcă lipsind doar cei doi jucători care evoluează în Ucraina, Ciprian Marica şi Răzvan Raţ, care însă au ajuns aseară în ţară. Piţurcă nu a venit la antrenament, şedinţa de aseară fiind condusă de secunzii Iovan şi Boldici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite