Mourinho, la un pas să fie înjunghiat în La Coruna!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În locul antrenorului, care semna autografe în aeroport, a fost înjunghiat unul din bodyguarzi, care îl apărase pe antrenor cu propriul său corp. Mourinho nu a aflat decât astăzi despre incidentul petrecut acum o săptămână.

ose Mourinho a fost la un pas să fie linşat vinerea trecută, 25 februarie, pe aeroportul din La Coruna (Galicia), potrivit unei ştiri difuzate astăzi de Cadena Ser.

Programa "Ser Deportivos" a respectivului post de radio a explicat că cineva a încercat să-l înjungie pe Mourinho "cu un stilet sau o şurubelniţă", în timp ce antrenorul Realului se afla înconjurat de fanii care au aşteptat sosirea Realului pe aeroportul din La Coruna, semnând autografe.

Agresorul nu a reuşit să-şi ducă intenţia la bun sfârşit, din fericire, deoarece unul din membrii staff-ului de securitate a echipei l-a observat şi l-a acoperit cu trupul său pe antrenorul lusitan. Bodyguardul a avut ulterior nevoie de îngrijiri medicale, fiind înjunghiat sub braţ de agresor, care i-a făcut o rană de patru centimetri adâncime.

Află de ce formaţia madrilenă a decis, iniţial, să nu-i spună lui Mourinho de pericolul în care s-a aflat în timp ce semna autografele

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite