Mourinho îl păstrează pe Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inter Milano a anunţat că jucătorul român este netransferabil Zvonurile care îl dădeau pe Chivu pe lista de transferuri a lui Inter Milano s-au dovedit a fi false. Venirea lui "The

Inter Milano a anunţat că jucătorul român este netransferabil

Zvonurile care îl dădeau pe Chivu pe lista de transferuri a lui Inter Milano s-au dovedit a fi false.

Venirea lui "The Special One", Jose Mourinho, pe banca lui Inter Milano nu va duce la despărţirea de Cristi Chivu, aşa cum a anticipat presa italiană.
Ziarele din Peninsulă susţineau că românul nu e pe placul fostului antrenor al lui Chelsea, care şi-ar fi dorit să-l aducă în centrul defensivei lui Inter pe fostul său elev, Ricardo Carvalho.

Barcelona şi Real au renunţat la el

Prin vocea directorului tehnic Marco Branca, Inter a anunţat ieri că liderul naţionalei României va fi om de bază la Inter şi în "era Mourinho". "Toldo va rămâne, iar dacă cineva va dori să-l cumpere pe Balotelli, vom răspunde că este netransferabil. Acelaşi lucru vom spune şi în cazurile lui Ibrahimovici şi Chivu", a declarat Branca, pentru "Corriere dello Sport".

Dorit de mai multe sezoane de granzii din Spania, Barcelona şi Real Madrid, Chivu a ieşit din planurile celor două cluburi. Real l-a transferat, recent, pe argentinianul Ezequiel Garay, de la Racing Santander, pentru aproximativ 10 milioane de euro. Nici Barcelona nu mai e interesată, deşi noul antrenor, Guardiola, e un fan declarat al românului.

Catalanii l-au achiziţionat în schimb pe uruguayanul Martin Caceres, 21 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite