Mourinho, la Inter!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul este dat ca sigur de presa engleză la Milano şi-l va conduce de pe margine pe Chivu Conform sursei citate, Mourinho şi-a anunţat apropiaţii că va antrena din nou şi că deja

Antrenorul este dat ca sigur de presa engleză la Milano şi-l va conduce de pe margine pe Chivu

Conform sursei citate, Mourinho şi-a anunţat apropiaţii că va antrena din nou şi că deja şi-a stabilit principalele ţinte pentru campania de achiziţii.

Presa lusitană a anunţat că antrenorul portughez se află la Milano, unde a pus la punct ultimele detalii ale contractului cu patronul Interului, Massimo Moratti. Priorităţile lui Mourinho pentru sezonul viitor sunt transferurile celor mai buni jucători ai lui Chelsea, Didier Drogba şi Frank Lampard, pentru care a pregătit o sumă de 45 milioane de euro.

Cei doi au relaţii de prietenie cu tehnicianul care a antrenat pe Chelsea vreme de trei ani. Mai mult, după ce Mourinho a părăsit pe Chelsea, Drogba a declarat că se simte trist ca şi cum ar fi pierdut un părinte. Dacă Mourinho va semna contractul cu Inter, Chivu va fi al doilea jucător român care lucrează cu antrenorul portughez care l-a pregătit şi pe Adrian Mutu la Chelsea.

Obiectiv - Liga Campionilor

După ce Inter Milano a câştigat două titluri şi este la un pas să-l cucerească şi pe al treilea, şeful Massimo Moratti doreşte cu ardoare şi un triumf în Liga Campionilor. Acesta va fi şi principalul obiectiv al lui Mourinho care a câştigat competiţia cu FC Porto în 2004, dar nu a reuşit să ajungă nici măcar în vreo finală în cei trei ani petrecuţi la Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite