Moment istoric: CS Otopeni, în Liga 1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a promovat fără emoţii, FC Braşov a dat o mână de ajutor şi Otopeniului, care a ajuns în prima ligă. Egalul scos ieri de FC Braşov la Ploieşti, 1-1 cu Petrolul, a adus

După ce a promovat fără emoţii, FC Braşov a dat o mână de ajutor şi Otopeniului, care a ajuns în prima ligă.

Egalul scos ieri de FC Braşov la Ploieşti, 1-1 cu Petrolul, a adus promovarea pentru a doua clasată din prima serie a Ligii 2, CS Otopeni! Cu un loc de Liga 1 asigurat, braşovenii lui Răzvan Lucescu s-au ţinut tare la Ploieşti şi au scos un egal graţie reuşitei lui Ilyeş, care a anulat avantajul luat de ploieşteni în minutul 4, când Bozga a deschis scorul.

Marii beneficiari ai rezultatului au fost jucătorii lui CS Otopeni, care au au bătut sâmbătă pe Prefab Modelu, scor 2-0. Cu două etape înainte de final, Otopeni are un avantaj de şapte puncte faţă de Petrolul şi se pregăteşte de duelurile cu Steaua şi CFR Cluj.

Joacă la Ploieşti!

Otopeniul devine astfel cel mai mic oraş din istoria Ligii 1. Cei 10.000 de locuitori ai micuţului orăşel vor trebui să meargă totuşi la Ploieşti pentru a-şi vedea favoriţii, pentru că stadionul din Otopeni nu poate primi licenţă pentru prima ligă. Conducerea clubului a anunţat că o eventuală fuziune cu UTA Arad iese din calcul, însă echipa îşi va juca meciurile de pe teren propriu la Ploieşti, pe arena celor de la Astra. "În sezonul competiţional 2008-2009, echipa îşi va disputa partidele considerate pe teren propriu pe arena "Astra" din Ploieşti. În acest sens a fost depus şi dosarul de licenţiere la FRF", se arată într-un comunicat al grupării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite