Moment istoric pentru Betis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

acesta consemnând debutul lui Betis în Liga Campionilor. Înaintea partidei de aseară, antrenorul Lorenzo Serra Ferrer a declarat că accederea în această fază a cupelor europene este o

acesta consemnând debutul lui Betis în Liga Campionilor.
Înaintea partidei de aseară, antrenorul Lorenzo Serra Ferrer a declarat că accederea în această fază a cupelor europene este o performanţă deosebită pentru Betis. "Sper să mărim procentajul reuşitelor. Faptul că am ajuns în această fază a competiţiei este un moment istoric pentru Betis", a concluzionat Lorenzo Serra Ferrer. Înaintea antrenamentului oficial de miercuri seară, spaniolii au fost aşteptaţi la stadion de un grup de suporteri stelişti care au fluturat în faţa jucătorilor iberici un steag roşu, simulând o coridă.
Miercuri, fotbaliştii lui Betis s-au transformat în adevăraţi turişti, plimbându-se aproximativ două ore pe străzile Bucureştiului. Joaquin&Co au achiziţionat suveniruri, apoi câţiva jucători s-au retras la o bere chiar lângă hotelul Howard and Johnson unde sunt cazaţi.

10.000 de euro, prima de calificare
Înaintea partidei de aseară, finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că prima de calificare a fiecărui jucător care va evolua în "dubla" cu Betis va fi de 10.000 de euro. În cazul în care ar ajunge până în finală, steliştii ar primi din partea lui Becali în jur de 100.000 de euro, chiar dacă pierd ultimul act al competiţiei.

Germanii, deranjaţi de suporterii rapidişti
Jucătorii lui Hamburger SV au avut parte de o surpriză neplăcută la antrenamentul oficial de miercuri seară. Aproximativ 25 de suporteri rapidişti au reuşit să se strecoare în incinta stadionului, scandând numele echipei din Giuleşti, dar şi trivialităţi în limba engleză la adresa germanilor. Vizibil deranjat de incident, tehnicianul Thomas Doll a solicitat evacuarea fanilor, care au fost scoşi apoi în afara stadionului de către agenţii de pază.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite