Moldovan pune tunurile pe Craciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raspunsul lui Viorel Moldovan este transant cand vine vorba de mariajul sau cu Poli Timisoara: "Ori sunt lasat sa plec in Capitala, ori ma voi retrage din fobal". Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu si

Raspunsul lui Viorel Moldovan este transant cand vine vorba de mariajul sau cu Poli Timisoara: "Ori sunt lasat sa plec in Capitala, ori ma voi retrage din fobal". Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu si Viorel Moldovan au negat faptul ca s-au intalnit intr-un restaurant bucurestean pentru a negocia un eventual transfer la Rapid. "Nu sunt atat de stupid si de imbecil sa ma intalnesc intr-un loc public pentru a semna cu o alta echipa. M-am intalnit din greseala cu cei doi si am stat la aceeasi masa. Stiam ca vom fi pozati si chiar glumeam spunand ca o sa aparem pe prima pagina a ziarelor", a precizat atacantul de pe Bega. "Nu-mi face domnul Craciunescu program, sa-mi spuna cu cine trebuie sa ma intalnesc. Ce se intampla daca maine ma intalnesc cu Cosmin Olaroiu sau cu Ioan Becali? O sa se spuna ca ma transfer la Dinamo sau la Steaua. Or, nu este adevarat. Nu stiu daca sunt atatea cluburi care ma vor, nici cand eram tanar nu eram asa curtat", a adaugat Viorel Moldovan.
"Craciunescu face scandal"
Directorul executiv al timisorenilor a fost atacat si de Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului. "Ii place mereu sa faca scandal si acum i s-a pus pata pe noi", a reactionat Vama. "Ciudat ca vorbeste chiar Craciunescu, care in perioada cand era presedintele CCA a facut vacanta cu Gigi Netoiu, unul dintre actionarii clubului Dinamo", a adaugat si Razvan Lucescu. "Am spus ca din cauza lui Craciunescu nu ma voi mai intoarce la Poli, acum consider ca acest capitol este incheiat. Asa cum sunt fortat, renunt fara nici o problema. Oricum nu ma grabesc sa devin antrenor, pentru ca am tot timpul la dispozitie", a conchis fostul "varf" al Nationalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite