Moartea soţiei lui Benoit, anunţată pe Wikipedia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cutremurătoarea moarte a luptătorului de wrestling Chris Benoit şi a familiei sale a căpătat dimensiuni nebănuite după ce poliţia a aflat că un utilizator anonim al Wikipedia a scris despre

Cutremurătoarea moarte a luptătorului de wrestling Chris Benoit şi a familiei sale a căpătat dimensiuni nebănuite după ce poliţia a aflat că un utilizator anonim al Wikipedia a scris despre moartea soţiei acestuia cu 14 ore înainte ca poliţia să afle despre tragedie. Benoit, soţia sa şi fiul lor de şapte ani, Daniel, au fost găsiţi morţi în casa lor din Atlanta luni.

Conform raportului poliţiei, sportivul de 40 de ani şi-a ucis soţia şi fiul, după care s-a spânzurat. În mod bizar, presa americană a aflat că o persoană a scris pe pagina lui Benoit de pe Wikipedia (o enciclopedie on-line creată de utilizatori) despre moartea soţiei acestuia cu 14 ore înainte să afle poliţia.

"Chris Benoit a fost înlocuit de Johnny Nitro pentru gala din ECW. Benoit nu poate participa din cauza morţii soţiei sale, Nancy", a anunţat utilizatorul anonim, care provine din Stamford, Connecticut. Ulterior, acesta a trimis o scrisoare deschisă celor de la Wikipedia, explicând că "totul a fost o uriaşă coincidenţă şi nimic mai mult".

Simplă coincidenţă?

Informaţia oferită de acesta a fost ştearsă de moderatorii Wikipedia, aceştia considerând că sursa nu e de încredere. Numai că, o oră mai târziu de la modificare, un utilizator din Australia a scris acelaşi lucru: "Benoit nu participă la gală din cauza decesului soţiei sale". Iarăşi, cu ore înainte ca poliţia să găsească trupurile celor trei.

După ce a aflat că informaţia oferită s-a adeverit, şi utilizatorul din Australia a menţionat că a fost o simplă coincidenţă şi că nu a făcut decât să răspândească nişte zvonuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite