Miza - pe gazde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Benfica Lisabona - Vitoria Guimaraes. Campioana Benfica are un inceput dezamagitor de campionat, ocupand locul 10, cu sapte puncte dupa cinci etape. Astfel, daca mai vor sa spere la titlu si anul

Benfica Lisabona - Vitoria Guimaraes.
Campioana Benfica are un inceput dezamagitor de campionat, ocupand locul 10, cu sapte puncte dupa cinci etape.
Astfel, daca mai vor sa spere la titlu si anul acesta, ,alb-rosiii" trebuie sa castige neaparat in aceasta seara, mai ales ca adversara, Vitoria Guimaraes, a pierdut patru din cele cinci meciuri disputate in acest sezon.
Dnepr Dnepropetrovsk - Dinamo Kiev.
Gazdele sunt proaspat calificate in grupele Cupei UEFA, dupa ce au invins cu 5-1 pe Hibernian.
Chiar daca infrunta vicecampioana Dinamo Kiev, Dnepr poate scoate cel putin un punct, mai ales ca are avantajul terenului propriu, acolo unde nu castiga prea multe echipe.
Slavia Praga - Boleslav.
Slavia a inceput slab campionatul, ocupand doar locul 10. Chiar daca adversara, Boleslav, este clasata destul de bine, pe locul trei, este vorba doar de o forma de moment, astfel ca Slavia are prima sansa in partida din aceasta seara.
Malmo - Landskrona.
Malmo este una dintre cele trei echipe care lupta pentru titlu in Suedia. Ocupanta a locului trei, Malmo este o echipa destul de solida pe propriul teren, astfel ca este favorita certa in fata lui Landskrona, echipa modesta care este clasata in zona retrogradarii.
Bohemian - St. Patricks.
Bohemian este o echipa de mijlocul clasamentului in Irlanda, ocupand locul sase. De partea cealalta, St. Patricks are probleme cu evitarea retrogradarii, si este una dintre cele mai slabe echipe din liga in meciurile desfasurate in deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite