Miza pe gazde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona - Celta Vigo. Catalanii sunt liderii detasati ai primei ligi spaniole, fiind de departe cea mai in forma echipa spaniola. Celta Vigo, dupa un inceput furtunos de campionat, a pierdut din

Barcelona - Celta Vigo. Catalanii sunt liderii detasati ai primei ligi spaniole, fiind de departe cea mai in forma echipa spaniola. Celta Vigo, dupa un inceput furtunos de campionat, a pierdut din viteza si se afla pe locul opt, neputand emite prea mari pretentii pe terenul "extraterestrilor".
Sporting - Rio Ave. Sporting Lisabona ocupa un dezamagitor loc 6 in Superliga portugheza, neavand decat varianta victoriei in fata lui Rio Ave, echipa care are cu sapte puncte mai putin. Sporting, chiar daca nu a impresionat in partidele jucate "acasa", este totusi, mare favorita in aceasta seara.
Brescia - Crotone. Brescia este clasata pe locul sapte in Serie B, la 11 puncte distanta de liderul Mantova. De cealalta parte, Crotone este una dintre echipele modeste ale celei de-a doua ligi italiene si are sansa a doua in aceasta partida de pe terenul "randunelelor".
Malatyaspor - Galatasaray. Avand sanse destul de mici sa castige titlul in fata lui Fenerbahce, Galatasaray se poate axa mai mult pe cupa. In sistemul turc de desfasurare a competitiei, Galata ocupa primul loc in grupa A, la egalitate de puncte cu Malatya. Totusi, jucand pe propriul teren, Galata are sanse destul de mari sa se impuna.
Heerenveen - VVV Venlo. Heerenveen, ocupanta locului 8 in prima liga olandeza, intalneste, in cupa, pe Venlo, echipa clasata pe locul secund in divizia a doua. Avand in vedere ca este o echipa redutabila pe propriul teren, lucru dovedit si in Cupa UEFA, Heerenveen are prima sansa in aceasta partida.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite