Miza pe gazde in Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sampdoria Genova- Vitoria Setubal. Sampdoria este o echipa care, cel putin in campionatul italian merge pe principiul totul sau nimic, avand trei victorii si doua infrangeri. Cum in meciul tur, de la

Sampdoria Genova- Vitoria Setubal. Sampdoria este o echipa care, cel putin in campionatul italian merge pe principiul totul sau nimic, avand trei victorii si doua infrangeri. Cum in meciul tur, de la Setubal, scorul a fost 1-1, Sampdoria are prima sansa sa castige pe teren propriu in fata unei echipe, Vitoria, care ocupa un modest loc 11 in Superliga portugheza.
Dnepr Dnepropetrovsk - Hibernian. Scotienii de la Hibernian au avut o prestatie peste asteptari in meicul tur, dar nu au reusit sa obtina decat o remiza alba in fata ucrainienilor de la Dnepr. Astfel, acand in vedere ca ucrainienii sunt destul de tari ,acasa", sunt sanse destul de mari ca formatia din Dnepropetrovsk sa castige.
Lokomotiv Moscova - SK Brann. Rusii au reusit sa se impuna in partida tur, pe terenul lui Brann cu 2-1. Avand in vedere ca alcatuiesc o echipa solida care lupta la titlu in Rusia, este de asteptat ca Lokomotiv sa castige si partida retur.
Austria Viena. - FK Viking. Norvegienii de la Viking au produs una din surprizele primei manse a turului intai, invingand cu 1-0 pe Austria Viena, una dintre cele mai bune echipe ale editiei trecute. Totusi, gazdele din aceasta seara au toate sansele sa-si valorifice experienta superioara si sa se impuna.
Sporting Lisabona - Halmstad. Sporting este favorita certa in aceasta partida, mai ales ca a reusit sa castige si partida tur, cu 2-1. Cum este una dintre cele mai in forma echipe portugheze ale momentului, ocupand locul doi in Superliga portugheza, este de asteptat ca ,alb-verzii" sa se impuna fara probleme in fata lui Halmstad.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite