Miza pe favoriti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea - Bolton. Chiar daca in ultimele doua sezoane Bolton a pus probleme celor de la Chelsea, in acest sezon gazdele par invincibile. Opt victorii din opt jocuri, 12 goluri marcate si numai doua

Chelsea - Bolton. Chiar daca in ultimele doua sezoane Bolton a pus probleme celor de la Chelsea, in acest sezon gazdele par invincibile. Opt victorii din opt jocuri, 12 goluri marcate si numai doua primite a inregistrat trupa lui Mourinho pana acum. In deplasare, Bolton a obtinut doua victorii, un egal si a pierdut o data.
Bordeaux - Sochaux. Gazdele evolueaza bine in fata propriilor suporteri, in cele patru intalniri de pana acum obtinand trei victorii si un rezultat de egalitate. Mai mult, in cele patru jocuri, Bordeaux a primit un singur gol. Sochaux, in schimb, nu se poate lauda cu o evolutie buna cand joaca in deplasare, ea inregistrand o victorie, un egal si a fost invinsa de doua ori.
Juventus - Messina. For-ma-tia la care evolueaza si Adrian Mutu are 18 puncte din sase partide, in timp ce Messina nu a reusit sa castige nici un meci pana acum. In sezonul trecut, Juventus a castigat cu 2-1 meciul jucat acasa in timp ce in deplasare a reusit o remiza alba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite