Miza pe Olympiakos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tunisia - Guineea. Cele două formaţii sunt deja calificate în turul următor al Cupei Africii pe Naţiuni, astfel că partida de astăzi nu are o miză atât de mare. Până acum, cele două

Tunisia - Guineea. Cele două formaţii sunt deja calificate în turul următor al Cupei Africii pe Naţiuni, astfel că partida de astăzi nu are o miză atât de mare. Până acum, cele două naţionale s-au întâlnit de trei ori, fiecare câştigând câte un meci, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
Panionios - Olympiakos. Oaspeţii se află pe primul loc în campionatul grec, în timp ce gazdele se găsesc pe locul 15. Până acum, Panionios a disputat opt partide în faţa propriilor suporteri, obţinând două victorii, trei egaluri, iar de trei ori a fost învinsă. De partea cealaltă, Olympiakos a evoluat de opt ori pe terenuri străine, a câştigat şapte întâlniri, pierzând una singură.
Torino - Atalanta. Aceasta este una dintre cele mai echilibrate partide din Serie B, în care nu are importanţă cine este formaţia gazdă. În acest sezon, Torino a jucat de 13 ori pe teren propriu şi a fost învinsă o singură dată, obţinând şapte victorii şi cinci egaluri. Oaspeţii, în schimb, să pot lăuda cu numai patru victorii şi două egaluri în 13 deplasări.
Setubal - Academica. Din 19 partide jucate pe teren propriu, Setubal a câştigat 10, de trei ori a remizat, pentru ca de şase ori să fie învinsă. Adversarii lor au obţinut doar două victorii în cele zece partide jucate pe alte terenuri, reuşind să marcheze zece goluri, primind, în schimb, 19. În ultimele două partide disputate pe terenul celor de la Setubal, gazdele s-au impus de fiecarea dată, scor 3-1 şi 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite