Mişcările de trupede la Sportul, sub lupa FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

decât către alte cluburi, şi nu către persoane fizice, şi că va fi foarte greu să demonstreze că nu au făcut ilegalităţi din moment ce perioada de transferuri s-a încheiat ieri.Florin

decât către alte cluburi, şi nu către persoane fizice, şi că va fi foarte greu să demonstreze că nu au făcut ilegalităţi din moment ce perioada de transferuri s-a încheiat ieri.
Florin Prunea, coordonatorul Sistemului de Licenţiere din cadrul FRF, este cu ochii pe mişcările de trupe care se speculează că ar fi făcute între Sportul şi alte echipe din campionatul intern. "Acum se vede ce a vrut şiman. Totul a fost premeditat. Am luat legătura cu Liga Profesionistă de Fotbal şi cu cluburile şi le-am atenţionat că plăţile se pot face doar în contul altor cluburi, şi nu al unor persoane fizice. Numai jucătorii liberi se pot transfera în orice perioadă a anului. şiman este un escroc. A ajuns un escroc să fie transformat într-un martir. Nu înţeleg organele statului că lasă un asemenea om să facă transferuri, să ia milioane de euro, şi ei nu se sesizează, ştiind foarte bine că formaţia din Regie are datorii la bugetul statului. Toţi banii pe care îi încasează ar trebui să intre la buget. Oameni de rând care au datorii fac puşcărie. Statul face nani", a declarat indignat Prunea, care a spus că aşteaptă să vadă cine unde ajunge şi în ce condiţii, pentru a vedea dacă înregimentările fotbaliştilor de la gruparea din Regie la alte formaţii s-au făcut sau nu corect.

Vânătoarede "studenţi"
Sportul s-a transformat din echipa care termina sezonul trecut pe locul patru în primul eşalon într-un adevărat bazar. Farul a anunţat, prin vocea patronului Gheorghe Bosânceanu, că a transferat deja doi "studenţi", pe Marius Nae şi pe Florin Maxim. "Urmează să se parafeze actele", a spus bossul "marinarilor". Un alt fotbalist din Regie care a pierdut şansa de a evolua în străinătate, Ionuţ Mazilu, este dorit de Rapid, Steaua şi Poli Timişoara, discuţiile celor trei cluburi cu şiman fiind avansate, chiar dacă, potrivit regulamentelor, jucătorul nu mai poate fi transferat decât ca jucător liber. "Nu ştiu dacă mai am voie să transfer în aceste zile. Nu pot comenta nimic", a declarat Vasile şiman. Pe lângă atacantul naţionalei, Rapidul mai este interesat de Costin Lazăr, Tiberiu Bălan şi Stelian Stancu, dar preţurile uriaşe, peste 2 milioane de euro, încă nu au dus la finalizarea discuţiilor. Chiar dacă nimeni nu recunoşte, se pare că George Copos a ajuns la o înţelegere pentru jucătorii doriţi de Rapid. Poli Timişoara speră că va bate palma pentru Mazilu, ca soluţie de rezervă se mai găseşte încă pe lista lui Sorinaccio şi dinamovistul Claudiu Niculescu. Un alt jucător care ar putea părăsi Regia este Alin Raţiu, dorit la FC Vaslui de fostul antrenor al Sportului, Gheorghe Mulţescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite