Mircea Sandu s-a operat din nou - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre noua intervenţie chirurgicală la care va fi supus Mircea Sandu, meciul decisiv pentru locul 2 în clasament sau părerea lui Răzvan Lucescu despre cariera sa de anrtenor. Printre alte subiecte, Nadal a purtat sicriul lui Juan Antonio Samaranch, iar Gheorghe Constantin este de părere că patronii cluburilor din Liga I pot fi înţeleşi atunci când se arată dezămagiţi de prestaţia arbitrilor.

Mircea Sandu s-a operat din nou. Soţia preşedintelui FRF a recunoscut că Mircea Sandu a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, dar susţine că aceasta n-are legătură cu cancerul de care a suferit. "Da, s-a operat a doua oară. Soţul meu se simte foarte bine, nu e cazul să veniţi cu jerbe. Boala nu a recidivat, iar medicii sunt foarte mulţumiţi de cum decurge refacerea sa. Intervenţia chirurgicală recentă n-a avut nicio legătură cu cancerul, cu prima operaţie. A fost cu totul altceva", a spus Lise Sandu pentru Gazeta Sporturilor.

Poli şi Steaua, echipele "Happy end". Cele două echipe se întâlnesc duminică în Ghencea, într-un meci care pare decisiv pentru locul 2. Deşi au fost devansaţi de CFR în clasament, steliştii şi bănăţenii sunt primii la golurile marcate pe final. Presiunea finalului de joc a fost de multe ori benefică pentru timişoreni, dar mai ales pentru roş-albaştri. În primele 28 de etape din Liga I, Poli Timişoara a înscris 13 goluri după minutul 80, iar Steaua are nouă astfel de reuşite, scrie ProSport.

Răzvan Lucescu: "Rapid a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea". Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, şi patronul Rapidului, George Copos, au rememorat la Contraatac clipele petrecută împreună la gruparea din Giuleşti, ocazie cu care Lucescu a spus că cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa a fost la echipa din Giuleşti, potrivit GSP TV.

Nadal a purtat sicriul lui Juan Antonio Samaranch. Aproape 4000 de persoane au umplut catedrala din Barcelona pentru a asista la funeraliile lui  Juan Antonio Samaranch, fostul preşedinte al Comitetului Internaţional Olimpic. Ceremonia funerară care a avut loc în catedrala din Barcelona, în prezenţa a numeroase personalităţi politice şi sportive, a incheiat funeraliile oficiale ale lui Samaranch, care urmează să fie incinerat, anunţă Sport.ro.

Gh. Constantin: "Antrenorii uită de propriile greşeli".
Gheorghe Constantin este de părere că patronii cluburilor din Liga I pot fi înţeleşi atunci când se arată dezămagiţi de prestaţia arbitrilor, însă nu este de acord cu remarcile făcute de tehnicienii formaţiilor din primul eşalon fotbalistic referitoare la cavalerii fluierului, în loc să-şi analizeze, în primul rând, propriile greşeli, potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite