Mircea Roman: "România va lua medalia de aur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul feminin de 8+1 rame al ţării noastre la canotaj este cotat cu şanse mari pentru o medalie olimpică la Beijing. Tricolorele au obţinut titlul suprem şi în urmă cu patru ani, la

Echipajul feminin de 8+1 rame al ţării noastre la canotaj este cotat cu şanse mari pentru o medalie olimpică la Beijing. Tricolorele au obţinut titlul suprem şi în urmă cu patru ani, la Atena, acum dorindu-se repetarea acestei performanţe.

Antrenorul lotului, Mircea Roman, este de părere că fetele pe care le pregăteşte pot să cucerească medalia de aur. "Avem în barcă o formulă de succes, în care îmbinăm experienţa cu tinereţea. Am încredere în acest echipaj, cu toţii ne dorim aurul şi cred că-l vom obţine", a precizat tehnicianul României la 8+1 rame feminin.

Preşedintele forului de specialitate din ţara noastră, Ioan Dospinescu, a adăugat: "După rezultatele obţinute anul trecut şi anul acesta la Campionatele Europene şi Mondiale suntem convinşi că ne vom întoarce cu medalii de la Beijing. Este pentru prima dată, după şase ediţii consecutive, când echipajul nostru de 8+1 nu o va avea în componenţă pe Elisabeta Lipă, însă sunt bucuros, pentru că am obţinut un nou val de rezultate sportive remarcabile pentru canotajul românesc".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite