Mircea Rednic s-a temut la 0-1 de un posibil eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul roş-albilor, Mircea Rednic, trăia şi ieri din plin victoria repurtată în faţa celor de la Bayer Leverkusen, miercuri seară. "Puriul" este mândru cu ce a realizat la Dinamo în

Tehnicianul roş-albilor, Mircea Rednic, trăia şi ieri din plin victoria repurtată în faţa celor de la Bayer Leverkusen, miercuri seară. "Puriul" este mândru cu ce a realizat la Dinamo în ultimele şase luni şi le dă peste nas celor care nu au avut încredere în el şi-n echipă. Rednic admite că în meciul cu nemţii a fost un moment în care a crezut că s-ar putea să piardă. "Dinamo de acum este rezultatul unei munci de patru luni. Am la dispoziţie un lot de jucători ambiţioşi, care au demonstrat iată acum că au valoare şi în Europa. Este o palmă pentru toţi cei care ne-au denigrat.
Bombele
au explodat acum", a spus cu ironie Rednic, care a şi explicat cum a reuşit să obţină aceste rezultate remarcabile. "Deşi sunt jucători tineri, unii lipsiţi de experienţă, le-am acordat încredere tuturor şi le-am transmis că sunt capabili să se bată de la egal la egal cu orice adversar". Rednic ştie însă să recunoască şi când elevii săi au evoluat mai prost. "Nu am avut un început foarte bun de meci. Mai ales că golul marcat de Barbarez a venit în urma unei faze fixe. M-a surprins neplăcut poziţia lui Gaev, care era ieşit din poartă. Nici mie nu mi-a venit să cred ce gol am luat. ştiam însă că la astfel de faze, cei de la Bayer sunt foarte periculoşi. Germanii au jucători de gabarit foarte înalţi, sunt patru sau cinci de peste 190 de cm. Din păcate, suferim că n-avem o echipă înaltă. Apoi, imediat am sesizat o teamă în rândul băieţilor. Am strigat la ei pentru a-i motiva. Noroc cu golul lui Claudiu, care a venit la fix. Pentru că altfel, dacă primeam şi golul doi, jocul era terminat". Antrenorul "câinilor" ţinteşte acum locul unu din grupă, pentru a evita un adversar din Liga Campionilor în turul următor: "Suntem capabili să învingem la Londra, chiar dacă Tottenham este o echipă bună. Nu avem ce să mai pierdem acum. În plus, până acum nu avem decât două egaluri în Europa, ambele în deplasare, cu Beitar şi Bruges". Fericirea lui Mircea Rednic este totală: "Să trecem cu bine şi de aceste ultime meciuri ale anului şi chiar voi avea parte de un final de an perfect. Mă simt excelent, mai ales că, trebuie să recunosc, nu credeam că avem şanse să ne calificăm în primăvară. Eram satisfăcut, pentru că îndeplinisem obiectivul de intrare în grupe. M-aş bucura să mă mai înşel şi pe viitor", a conchis tehnicianul momentului în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite