Mircea Rednic sare la gâtul lui George Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la finala Supercupei dintre Dinamo şi Rapid, (miercuri 25 iulie) a mai rămas mai puţin de-o săptămână. Totuşi, cel puţin declarativ, războiul dintre cele două echipe s-a

Până la finala Supercupei dintre Dinamo şi Rapid, (miercuri 25 iulie) a mai rămas mai puţin de-o săptămână. Totuşi, cel puţin declarativ, războiul dintre cele două echipe s-a declanşat deja. Dacă giuleştenii au anunţat că nu sunt interesaţi de trofeu, în schimb "câinii" nici nu concep să nu câştige.

Declaraţia finanţatorului Rapidului, George Copos, care a spus că pentru el Supercupa nu reprezintă nimic, pare a-l fi deranjat pe Mircea Rednic. Aflat cu echipa sa în cantonamentul austriac de la Flachau, tehnicianul campionilor se gândeşte deja doar la prima partidă oficială de pe 25 iulie. "Pe mine şi pe jucătorii mei ne interesează orice trofeu pus în joc.

De aceea, vrem să câştigăm Supercupa. Noi nu facem tactici să spunem că nu ne interesează, când de fapt este invers. Noi spunem deschis ceea ce gândim", a spus, iritat, Rednic.

Antrenorul nu este deranjat de înfrângerea cu Sparta Praga. "Pe mine mă interesează mai mult să termin acest cantonament fără niciun accidentat, dar şi să le dau posibilitatea tuturor jucătorilor să evolueze cam acelaşi număr de minute". Pe lângă amicalul de aseară cu Bischofshofen (încheiat după închiderea ediţiei), roş-albii vor mai juca azi cu Budejovice (Cehia), mâine, cu Flachau şi vineri cu una din echipele Beşiktaş sau Duisburg, în cadrul patrulaterului de la Zell am See.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite