Mircea Lucescu, start cu stângul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Răzvan Raţ pe teren toate minutele şi Marica introdus la pauză, echipa de fotbal Şahtior Doneţk nu a reuşit decât un egal în prima etapă a campionatului ucrainean, 1-1 cu rivala Dinamo

Cu Răzvan Raţ pe teren toate minutele şi Marica introdus la pauză, echipa de fotbal Şahtior Doneţk nu a reuşit decât un egal în prima etapă a campionatului ucrainean, 1-1 cu rivala Dinamo Kiev, meci disputat duminică seară. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Rincon, Şahtior având nevoie de introducerea lui Marica pentru a reveni pe tabelă.

Atacantul român a pasat pentru golul de 1-1 marcat de brazilianul Jadson. După meci, antrenorul lui Şahtior, Mircea Lucescu, a pus semieşecul pe seama nervozităţii elevilor săi: "Meritam mai mult decât un egal. Şahtior a început foarte bine prima repriză şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, dar este păcat că nu au reuşit să marcăm, pentru că jocul nostru s-ar fi schimbat. Apoi, jucătorii au început să se enerveze, iar adversarii au folosit acest lucru în favoarea lor".

În meciul de duminică, Tiberiu Ghioane a evoluat toate minutele pentru Dinamo Kiev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite